Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε Καλούδη η Σχολή Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Αχαΐα σίγουρα γνωρίζουν τον Χρήστο Καλούδη. Ένας άνθρωπος που για πολλά χρόνια υπηρέτησε την ομάδα του Αετού Πατρών. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα πήγαινε καλά στην ομάδα της Αγίας Σοφίας.

Ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα να λειτουργούν στην εντέλεια. Ο κύκλος του όμως στους «κιτρινόμαυρους» ολοκληρώθηκε και έτσι βρήκε άμεσα τον επόμενο σταθμό του και αυτός δεν είναι άλλος από την Σχολή Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής που ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας μαζί του.

Αναλυτικά:

“H Σχολή Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Χρήστο Καλούδη, ο οποίος θα είναι ο φροντιστής των ακαδημιών της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε στην κοκκινόμαυρη οικογένειά μας ένα παιδί που έχει δείξει την αγάπη του για αυτό που κάνει και την εργατικότητά του όπου και αν έχει εργαστεί σε ομάδες ποδοσφαίρου του τοπικού και πιστεύουμε πως ήταν η καλύτερη επιλογή για να στελεχώσει την συγκεκριμένη θέση, με τον επαγγελματισμό του και την καθαρότητά του να παίζει βασικό ρόλο στην συνεργασία μας. Χρήστο, καλώς ήρθες”.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement