Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή εντός των ωρών θα ανακοινώσει τρεις ακόμα προσθήκες- Έκλεισε τον βασικό της χορηγό

Published

on

Τι και αν ακόμα δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία, τι και αν ακόμα δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα η διοίκηση της Παναχαϊκής συνεχίζει το χτίσιμο για τη νέα σεζόν.

Αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες είναι να έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία και γι’ αυτό τον λόγο ο επικεφαλής Πέτρος Σταθάκης έχει συχνές επαφές με τους παίκτες που θέλει να εντάξει στο δυναμικό του Συλλόγου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της «Γ» τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές εκ των οποίων ο ένας είναι ο Λαρέα. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ σε ό,τι αφορά την συμφωνία τους και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί.

Να θυμίσουμε ότι η διοίκηση της Παναχαϊκής όποιον παίκτη ήθελε τον κράτησε. Και αναφέρουμε όποιον ήθελε καθώς και δύο περιπτώσεις που ήταν αρκετά δύσκολες να μείνουν αυτή του Χαντί και αυτή του Λιποράσε τελικά παρέμειναν στην κοκκινόμαυρη ομάδα.

Με λίγα λόγια κράτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ 17 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ. Αριθμός ικανοποιητικός που δείχνει ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν ήθελε με τίποτα να χαλάσει την «μαγιά».

Από ’κει και πέρα η διοίκηση της Παναχαϊκής προχώρησε και σε μεταγραφές ενισχύοντας περισσότερο το ρόστερ της. Έξι παίκτες μέχρι αυτή την ώρα είναι τα νέα αποκτήματα και τις επόμενες ώρες έρχονται και άλλοι… σύμφωνα με τις ανάγκες του συλλόγου αλλά και τις κατευθύνσεις που έχει δώσει ο Σούλης Παπαδόπουλος

 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής έκανε την πρώτη της μεγάλη χορηγία και αυτή δεν είναι άλλη από την εταιρεία νερού, Ζαγόρι (Φυσικό Μεταλλικό Νερό).

Η επίσημη παρουσίαση έγινε με ένα ωραίο βίντεο μέσα στο σούπερ μάρκετ από την Μαρία Μαυρίκου η οποία ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους μετά από ένα πολύ ωραίο μπάνιο διψάσαμε. Ζαγόρι η πρώτη χορηγία για τη νέα σεζόν της Παναχαϊκής μας».

Φυσικά θα υπάρξει και συνέχεια και με άλλες πολύ σημαντικές χορηγίες που θα βοηθήσουν στηρίζοντας την κοκκινόμαυρη ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της SL2.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement