Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

All Star Survivor: Τινάζει την μπάνκα ο Ατζούν για τρεις παίκτες

Δημοσιεύθηκε

στις

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της παραγωγής του Survivor για τη νέα σεζόν. Ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, με τον Στάθη Σχίζα να είναι ο μεγάλος νικητής και πλέον όλοι αναρωτιούνται ποιοι θα συμμετάσχουν στην All Star εκδοχή.

Η Acun Medya έχει προσεγγίσει παλαιότερους αγαπημένους παίκτες και νικητές αλλά έχει συναντήσει πολλά εμπόδια.

Ένας παίκτης που ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει διακαώς είναι ο Τριαντάφυλλος και μάλιστα πληρώνει όσο όσο. Οι δύο πλευρές μέχρι στιγμής βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν έχουν δώσει τα χέρια. Δεν αποκλείεται λοιπόν, ο τραγουδιστής να εκμεταλλευτεί την αδυναμία που του έχει ο Τούρκος παραγωγός για να ανέβει το -ήδη υψηλό- ποσό.

Επίσης, στην ίδια λίστα βρίσκονται οι Γιάννης Σπαλιάρας και Κωνσταντίνος Βασάλος, στους οποίους δίνεται γη και ύδωρ για να πουν το μεγάλο «ναι».

Μεγάλος απών ο Ντάνος
Παρά την πολύ έντονη φημολογία, φαίνεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα είναι στο All Star Survivor, ακόμα και… αν είναι ο ορισμός του Star!

Τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από τα όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».

«Διαβάζω διάφορα, δεν έχω καμία εικόνα γιατί δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Μου λένε οι φίλοι μου για λεφτά, πολλά λεφτά, πότε φεύγω. Δεν έχω ιδέα. Εγώ κάνω αυτό και είμαι και πάρα πολύ καλά» είπε δείχνοντας το σκάφος του στη Σκιάθο.

«Το βλέπω λίγο δύσκολο» είπε για το αν θα του γινόταν πρόταση. «Δεν είναι μόνο οι δουλειές είναι και ο “Φύλακας Άγγελος”, οι δικοί μου άνθρωποι».

«Ποιο All Star; Μπορεί να είναι ένα ριάλιτι που να μην χρειάζεται να είμαι εγώ. Έχει διαφοροποιηθεί τόσο πολύ που να μην μπορώ να το κάνω. Επειδή έχω μια ενημέρωση ότι κάποιοι έκαναν επαφές, δεν είναι ακριβώς all star αλλά οι πιο δημοφιλείς κατά κάποιον τρόπο παίκτες. Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι, ξεκάθαρα».


Ροή ειδήσεων

Advertisement