Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Οι Παλαίμαχοι Πάτρας 4-2 τον Πέλοπα Κιάτου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνέχεια δράσεων για τους Παλαίμαχους Πάτρας, που βρέθηκαν προ ημερών στο Ξυλόκαστρο, δίνοντας φιλικό παιχνίδι με τον Πέλοπα Κιάτου του οποίου  και επιβλήθηκαν με 4-2.

Τα τέρματα για την Πατρινή ομάδα πέτυχαν οι Χαρδαλιάς, Μπούρδος, Δελαπόρτας και Χαρίτος, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Δάνης και Παππάς.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

Πριν από το παιχνίδι βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο ο παλαίμαχος Γιώργος Αλεξανδρής πατέρας του άσσου του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Αλέκου Αλεξανδρή.

MVP Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΛΑΤΣΙΚΑΣ

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) κατέκτησε ο 73χρονος τεματοφύλακας της Πατρινής ομάδας Γρηγόρης Πλιάτσικας που έκανε φανταστικές αποκρούσεις, καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το επόμενο ραντεβού κλείστηκε στην Πάτρα για τις 3 Σεπτεμβρίου  ημέρα, Σάββατο.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Συριόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Χαρδαλιάς, Μπούρδος, Δελαπόρτας, Τούμπας, Διαμαντόπουλος, Πέκετς, Χαρίτος, Γιαννέτας, Σαββόπουλος, Κατσαίτης.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα δώσει η ομάδα Παλαίμαχων Πάτρας, αυτή τη φορά με το Ναύπλιο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (19:00) στο γήπεδο των Προσφυγικών.

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement