Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ελεύθεροι για την καταγγελία του βιασμού-Ποιος είναι ο περιοριστικός όρος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο άνδρες ηλικίας 32 και 45 χρόνων, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία σε βάρος 39χρονης, τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πάτρα.

\Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες χθες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Πατρών προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους βαρύνουν. Αφότου έδωσαν τις εξηγήσεις τους με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Πατρών αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με τρεις περιοριστικούς όρους, να δίνουν το «παρών» δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καθώς επίσης να μην έρθουν σε καμία επαφή με την μηνύτρια.

Όπως έχει προκύψει από τις καταθέσεις, τα τρία άτομα δεν ήταν άγνωστα μεταξύ τους και φέρεται οικειοθελώς η 39χρονη να ακολούθησε τους δύο άνδρες στο σπίτι του ενός.
Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, χωρίς την συγκατάθεση της, την βίασαν, αφού πρώτα και οι τρεις είχαν κάνει χρήση αλκοόλ και ουσιών. Κάτι που αρνούνται κατηγορηματικά οι δύο κατηγορούμενοι, υποστηρίζοντας πως δεν ευσταθεί η καταγγελία σε βάρος τους.
Το περιστατικό πάντως, από την πρώτη στιγμή εξετάστηκε με μεγάλη προσοχή από την τοπική ΕΛ.ΑΣ., ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement