Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ηττήθηκαν 3-2 οι Παλαίμαχοι Πάτρας από το Ναύπλιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έδωσαν οι Παλαίμαχοι Πάτρας, αυτή τη φορά με το Ναύπλιο παιχνίδι, που διεξήχθη στο γήπεδο Προσφυγικών.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 3-2, ωστόσο οι γηπεδούχοι τα είχαν με την… τύχη τους, καθώς σημάδεψαν τρεις φορές το δοκάρι, ενώ οι νικητές έχασαν και πέναλτι.

Τα γκολ για το Ναύπλιο σημείωσαν οι Κυριακίδης, Σάφης και Κοκκώνης, ενώ για τους Παλαίμαχους σκόραραν οι Αποσκίτης και Καρμακόλιας. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι δοκάρια για την Πατρινή ομάδα είχαν οι Αποσκίτης, Χαρίτος και Μπούρδος, ενώ στο 2-2, ο γκολκίπερ Δαράτος απόκρουσε πέναλτι του Κυριακίδη.

Στο μεταξύ, πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν οι απαραίτητες βραβεύσεις. Από πλευράς Ναυπλίου, παρέλαβε πλακέτα ο Ευθύμης Αράμπος και από την Πάτρα, ο πρόεδρος των Παλαίμαχων Πάτρας Τάκης Λαμπρόπουλος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Μήλας, Δαράτος, Μπενέτος, Συριόπουλος, Τεγκελίδης, Δελαπόρτας, Καρμακόλιας, Μικές, Μπούρδος, Χαρδαλιάς, Κατσαίτης, Γιαννέτας, Χουλιάρας, Παππάς, Χαρίτος, Αποσκίτης, Κοτσαύτης, Διονυσόπουλος Τ. Ηλίας, Β. Διαμαντόπουλος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Δ. Αραμπός, Κοκώνης, Σάφης, Κυριακίδης, Ι. Αραμπός, Κουστένης, Ηλιόπουλος, Δαγλής, Τσούρνος, Ταραντίλης, Μαστοράκης, Μαρκόπουλος, Σκιαδάς, Βλαχόπουλος.

ΣΤΙΣ 30/7 ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ

Επόμενος σταθμός για τους Παλαίμαχους Πάτρας, είναι τα Ίσθμια, αγώνας που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο εκτός έδρας (19:00), για το Παμπελοποννησιακό πρωτάθλημα.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement