Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Γεμίζει το οπλοστάσιο o Αρης Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή πραγματοποίησε ο Άρης Πατρών και αυτή δεν είναι άλλη από του Ηλία Γεωργόπουλου. Ο περσινός πρωταθλητής με την φανέλα του ΑΠΣ Πάτραι που ουκ ολίγες φορές ήταν και ο MVP των πράσινων συμφώνησε σε όλα με την ερυθρόλευκη διοίκηση και μαζί θα πολεμήσουν… για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Αυτός ήταν ο περσινός στόχος των ερυθρόλευκων, αυτός θα είναι και ο φετινός με το συγκρότημα του Θανάση Παπουτσή να δυναμώνει ακόμα πιο πολύ.

Ο Γεωργόπουλος είναι ήρεμη δύναμη και πολλές φορές το «γρανάζι» της μηχανής της εκάστοτε ομάδας που έχει αγωνιστεί.

Τα ποδοσφαιρικά του βήματα τα ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άτλαντα ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε σε αυτές του Παμπατραϊκού. Στην πορεία μεταφέρθηκε στις ακαδημίες της Θύελλας Π. και πολύ γρήγορα φόρεσε τη φανέλα της θυγατρικής ομάδας του Ωλενιακού ξεκινώντας το ταξίδι του στο αντρικό. Ο επόμενος στόχος του ήταν η Δόξα Παραλίας που έκανε εκπληκτική χρονιά με το όνομά του να γίνεται το μήλον της έριδος εκείνη την χρονιά. Ο έμπειρος επιτελικός μέσος φόρεσε την φανέλα της Αχαϊκής και του Πήγασου και πέρυσι αυτή του ΑΠΣ Πάτραι που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη για το νέο μεταγραφικό απόκτημα:

«Η… εξίσωση που σε στέλνει στη Γ’ Εθνική»

Πέρυσι η άνοδος χάθηκε στα «Χ», στο «0» και στο «1»… Και αν επί… χόρτου η τακτική απέδωσε και ο πολλαπλασιασμός του 3 λειτούργησε, δεν έφταναν αμφότερα για τον τελικό στόχο, με την ομάδα μας να αναζητά φέτος την ιδανική εξίσωση που μπορεί να της χαρίζει τον τίτλο και την άνοδο.

Έτσι, στο «πρόβλημα» των διοργανώσεων ο Άρης Πατρών επέλεξε την προσθαφαίρεση και στο κομμάτι της πρόσθεσης συμφώνησε με έναν ειδικό για τέτοιες περιπτώσεις, που θα μπορέσει με την ικανότητά του να λύνει τις πιο δύσκολες εξισώσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο…

Αναφερόμαστε στον Ηλία Γεωργόπουλο, που μετά την περσινή άνοδο με το ΑΠΣ Πάτραι, αποφάσισε να φορέσει την φανέλα με το αστέρι στην καρδιά και να γίνει και αυτός κάτοικος Πλατείας…

Με τον 26χρονο Πατρινό Μαθηματικό στη σύνθεσή της, η ομάδα μας θα παρουσιάσει φέτος «ποδοσφαιρικές σταθερές» και θα απλώσει με γεωμετρική ακρίβεια τα συστήματα του τεχνικού, με στόχο να γίνει πράξη το θεώρημα του Bayes, επεξεργάζοντας αμέτρητα δεδομένα, ώστε να καταλήξουμε στην τελική απόφαση και να πραγματοποιηθεί ένα ενδεχόμενο… η άνοδος».

Ροή ειδήσεων

Advertisement