Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Σχεδιάζει και περιμένει… ο ΑΠΣ Πάτραι

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι εκκρεμοδικίες στη Γ’ Εθνική επηρεάζουν έντονα και τον ΑΠΣ Πάτραι. Και το λέμε τούτο διότι οι «πράσινοι» ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα την προετοιμασία τους ενόψει της νέας περιόδου μη γνωρίζοντας ούτε τους αντιπάλους τους, ούτε την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά ούτε και το πόσες ομάδες θα αντιμετωπίσουν εν τέλει.

Η προκήρυξη της ΕΠΟ κάνει λόγο για τέσσερις ομίλους των 19 ομάδων, ωστόσο ήδη κάποιες έχουν δηλώσει αδυναμία συμμετοχής και έτσι ο αριθμός θα είναι αρκετά μειωμένος. Πηγές της ομοσπονδίας, αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι να σχηματιστούν 4 όμιλοι των 16 ομάδων, κάτι που θα ξεκαθαριστεί μετά την επικύρωση της βαθμολογίας. Στο Γουδί περιμένουν τη σύσταση του CAS για τις υποθέσεις Μακεδονικού, Κοζάνης και Πανδραμαϊκού για την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων οι οποίες θα επηρεάσουν ουσιαστικά τον χάρτη της Γ’ Εθνικής. Η δήλωση συμμετοχής των ομάδων αναμένεται να παραταθεί, κάτι που πάει πολύ πίσω και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι δεδομένο πως στον ίδιο όμιλο με τον μοναδικό εκπρόσωπο της Αχαΐας, θα είναι ο Πανηλειακός, ο Αίας Γαστούνης, ο ΑΟ Διαβολιτσίου, ο Ναυπακτιακός Αστέρας και ο Πανγυθεατικός. Επίσης κλειδώνει η συμμετοχή πέντε ομάδων από Κυκλάδες και Κρήτη, με τους «πράσινους» να έχουν στο καλεντάρι τους μακρινά και οικονομικά επώδυνα ταξίδια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement