Connect with us

Παναχαϊκή

Στην αφετηρία για την επιστροφή

Published

on

 

Η Παναχαϊκή θέλει να πετύχει ξανά τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο

 Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία της η Παναχαϊκή ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Οι κοκκινόμαυροι άτυπα προς το παρόν (εκκρεμεί η επικύρωση της βαθμολογίας) επέστρεψαν στην επαγγελματική κατηγορία με στόχο να πάρουν μια ακόμα άνοδο όπως αποκάλυψε ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του. Από την άλλη πλευρά ο επικεφαλής της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης επισήμανε ότι η δύναμη της παρέας μπορεί να κάνει θαύματα ενώ αναμένονται ακόμα τρεις με τέσσερις προσθήκες.

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε την προετοιμασία της και ίσως είναι η μοναδική ομάδα της SL2 που μπήκε πιο νωρίς απ’ όλες τις άλλες στα «βάσανα» δείχνοντας ότι το πλάνο δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τυχόν καθυστερήσεις από πλευράς ΕΠΟ.

Το «παρών» έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των δύο νεοαποκτηθέντων Θεοδωράκη (έρχεται σήμερα) και Σίλβα καθώς και του Νάτσο Λιποράσε που βρίσκονται στην πατρίδα τους, την Αργεντινή και αναμένονται σύντομα στην πόλη μας.

Δυνατό ήταν και το «παρών» των φιλάθλων καθώς δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για την κοκκινόμαυρη αγάπη τους.

 

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Δεν πάμε για το πρωτάθλημα, πάνε ν’ ανέβουμε»

Αποκαλυπτικός ήταν ο έμπειρος τεχνικός της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά: «Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία. Η Παναχαϊκή γυρίζει ξανά στην SL2 και εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να είμαστε εδώ και να είμαστε σε κάποια άλλη κατηγορία πιο μεγάλη.

Όπως είπα και στα παιδιά η Παναχαϊκή δεν πάει για πρωτάθλημα, η Παναχαϊκή πάει για ν’ ανέβει. Όποιος το καταλάβει το κατάλαβε. Εξάλλου όλοι το καλοκαίρι για πρωταθλητισμό πάνε και παίρνουν κατηγορίες, παίρνουν πρωταθλήματα, εγώ αυτό που θέλω, αυτό που είπα στους ποδοσφαιριστές είναι ότι θέλω να πανηγυρίσω με τον κόσμο τον Μάιο. Αυτό που έχω μάθει στη ζωή μου είναι δουλειά, πειθαρχία και ταπεινότητα. Να έχουμε όλοι υγεία και όλα θα πάνε καλά.

Περιμένουμε ακόμα τρεις με τέσσερις προσθήκες σε θέσεις του στόπερ, επιθετικού και χαφ».

 

ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

«Η δύναμη της παρέας μπορεί να κάνει θαύματα»

Ο επικεφαλής της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης μίλησε για τους φιλάθλους που αγαπάνε την Παναχαϊκή τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες ενώ ανέφερε ότι η δύναμη της παρέας μπορεί να κάνει θαύματα.

Αναλυτικά: «Να έχουμε υγεία άπαντες στον οργανισμό της Παναχαϊκής και σε εσάς (σ.σ. δημοσιογράφους). Κι εσείς ένα κλαδί από το δέντρο της ομάδας είσαστε. Και στους οπαδούς μας, σε αυτούς που πραγματικά αγαπάνε την Παναχαϊκή είτε είναι στην Πάτρα είτε οπουδήποτε αλλού. Αυτοί που θέλουν να βλέπουν να κερδίζει η Παναχαϊκή και όχι να χαίρονται που χάνει η Παναχαϊκή. Εμείς θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, δεν αλλάζει τίποτα μόνο η κατηγορία έχει αλλάξει στην λειτουργία μας, στην ταπεινότητα με πολλή δουλειά. Το ταξίδι δεν ξέρουμε πού μπορεί να μας βγάλει, η δύναμη της παρέας μπορεί να κάνει θαύματα. Ακόμα αναμένεται να κάνουμε τρεις με τέσσερις προσθήκες και ευχόμαστε να μείνουμε σε αυτές και να μην χρειαστεί να κάνουμε άλλες».

Ροή ειδήσεων

Advertisement