Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διάκριση για την Πατρινή επιχείρηση BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ στην ειδική εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ειδική εκδήλωση με τίτλο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο Golf Prive της Γλυφάδας, μεταξύ άλλων εταιρειών βραβεύτηκε και η τοπική επιχείρηση BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ, για την διαχρονική πορεία της αλλά και την ιδιαίτερα αξιόλογη ανάπτυξή της τα τελευταία έτη.

Το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας παρέλαβαν οι κ.κ. Γιάννης και Σωτήρης Λαϊνιώτης.

«Ο όμιλος επιχειρήσεων Λαϊνιώτη καταλαμβάνει ηγετική θέση μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ιατρικών και ιατροτεχνολογικών ειδών, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ιδιωτικό τομέα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Η BBD ΝΙΚ. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ, που δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική αγορά, στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Δρέπανο Αχαΐας, απασχολεί 40 εργαζόμενους και είναι η καρδιά του ομίλου.
Κατατάσσεται στις μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής και η ιστορία της ξεκινά πίσω στο 1989.
H BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ μέσα από την πλούσια γκάμα προϊόντων απευθύνεται στον χώρο της Υγείας και εστιάζει τις δραστηριότητές της κυρίως στις εξής κατηγορίες προϊόντων: Υγειονομικό & Επιδεσμικό υλικό, Πρόληψη κινδύνου / Μέσα Ατομικής Προστασίας, Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, προϊόντα Απολύμανσης & Αποστείρωσης, Βιοχειρουργικά Είδη. Με αξιόπιστα προϊόντα στον τομέα της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας, της περιποίησης και της υγιεινής, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που επιλέγουν να την εμπιστευθούν, καθιστώντας το εταιρικό σήμα “BBD” εγγύηση ποιότητας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement