Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα το «στερνό αντίο» στη Μαρίτα Αγγελοπούλου

Published

on

Το τελευταίο αντίο στο λαμπερό κορίτσι που έφυγε τόσο νωρίς, απρόσμενα και αναπάντεχα από τη ζωή, τη Μαρίτα Αγγελοπούλου θα πουν σήμερα στις 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Η κοινωνία του Αιγίου αλλά και ολόκληρης της Αχαΐας δεν μπορεί να πιστέψει πως το γελαστό και ευγενικό κορίτσι «έφυγε» μέσα στο άνθος της ηλικίας της, στα 43 της χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία θανάτου της είναι προς το παρόν απροσδιόριστη και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη και η 43χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο διαμέρισμά της.
Η Μαρίτα Αγγελοπούλου είχε αφήσει το στίγμα της στην τοπική κοινωνία.

Ήταν δραστήρια επιχειρηματίας, συνιδιοκτήτρια του cafe-bar – restaurant «Ανώνυμο» στην περιοχή του Λόγγου Αιγίου, κριτής στα καλλιστεία και παρουσιάστρια διαδικτυακής εκπομπής. Μάλιστα, είχε καταφέρει να σταθεί ξανά όρθια στα πόδια της μετά τη δολοφονία του λατρεμένου της πατέρα Άγγελου Αγγελόπουλου, καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων, το 2011, παρότι το γεγονός αυτό την είχε συνταράξει. Η απώλειά της είναι αβάσταχτη για τη μητέρα της Παναγιώτα και τον αδελφό της Γιώργο, οι οποίοι τη βιώνουν για δεύτερη φορά και έχουν βυθιστεί στο πένθος.
Η κηδεία της θα τελεστεί στις 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου όπου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα τη συνοδεύσουν στο τελευταίο της ταξίδι…

Ροή ειδήσεων

Advertisement