Connect with us

Lifestyle

Τζένη Καρέζη: Όλη η ομορφιά της μέσα από την ανάρτηση του γιου της για τα 30 χρόνια από τον θάνατό της

Published

on

Στις 26 Ιουλίου του 1992 έφυγε από τη ζωή η σπουδαία Τζένη Καρέζη και πολλοί έσπευσαν να τη θυμηθούν μέσω των social media.

Ανάμεσα σε όσους ανάρτησαν στιγμιότυπά της για τα 30 χρόνια που συμπληρώθηκαν από τον θάνατό της, ήταν και ο μοναχογιός της, Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο ηθοποιός ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της μητέρας του και στη λεζάντα έγραψε «30 χρόνια».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε πει για τη μητέρα του: «Με τη μητέρα μου είχαμε περάσει πολύ δύσκολα, μέχρι που σε κάποια φάση νομίζω και η ίδια το αποδέχθηκε κάπως. Ενώ κρατιόταν με νύχια και με δόντια στη ζωή, σε κάποια φάση συμφιλιώθηκε με την ιδέα. Δεν ξέρω αν έφυγε χαρούμενη, έφυγε με ένα χαμογελάκι» και πρόσθεσε:

«Ήμουν ένα πολύ τυχερό παιδάκι, είχα δύο υπέροχους γονείς. Και η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν καταπληκτικοί γονείς. Πάντα έβρισκαν ώρα για μένα, να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί και άμα δεν έβρισκαν ώρα πήγαινα εγώ μαζί τους…

Η μαμά μου ήταν πολύ τρυφερή, είχε ισορροπία, δεν με είχε κακομάθει ούτε καλομάθει, ήμουν τόσο όσο. Ήμουν η αδυναμία της η μεγάλη. Εκρηκτικός χαρακτήρας, αν δεν της άρεσε κάτι θα στο έλεγε κατευθείαν τσεκουράτα. Αν κάτι την ενοχλούσε πάνω στη δουλειά…

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες από παλιά. Το θέμα της αντιπαλότητας ήταν ιστορίες που έβγαιναν προς τα έξω για να τονώσουν τον μύθο των σταρ, ήταν παιχνίδια μάρκετινγκ. Δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα, υπήρχε σίγουρα μια ευγενής άμιλλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό 

Ροή ειδήσεων

Advertisement