Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Η Πατρών – Πύργου και… η εξοχική κατοικία

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με έρευνα εταιρείας, η αγορά εξοχικής κατοικίας, ειδικά για τους «απόμαχους» βορειοευρωπαίους, παραμένει ένα από τα ισχυρά «όπλα» του ελληνικού real estate.

Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η Ελλάδα με το μεσογειακό κλίμα, την καθαρή ατμόσφαιρα και τον καταγάλανο ουρανό, αποτελεί δέλεαρ για πολλούς ξένους που επιζητούν μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Όμως, σύμφωνα με την έρευνα, ένα σημαντικό κριτήριο για την περιοχή όπου θα αγοράσει κάποιος ξένος σπίτι είναι και οι υποδομές. Έτσι, η Αλεξανδρούπολη και το Ναύπλιο λόγω των λιμανιών τους ή η Κρήτη λόγω του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, αναφέρονται ως παραδείγματα. Επίσης, αναφέρεται πως ο νέος αυτοκινητόδρομος Πύργου-Πάτρας θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα στην Ηλεία, με τις παραθαλάσσιες περιοχές να σημειώνουν την μεγαλύτερη ζήτηση. Από την Πατρών – Πύργου όμως, όπως και ήδη από την Ολυμπία Οδό, θα ωφεληθεί και η Αχαΐα. Εκείνο που λείπει – και λείπει πολύ – από την περιοχή μας, είναι ένα καλό (σύγχρονο) διεθνές αεροδρόμιο. Εάν ο Άραξος αναβαθμιστεί…

Ροή ειδήσεων

Advertisement