Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Επαναλειτουργεί τις Ακαδημίες του ο Παναιγιάλειος

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο Παναιγιάλειος μπορεί να υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα όμως δεν το βάζει κάτω και πέρα από το χτίσιμο της νέας ομάδας που θα διεκδικήσει την επιστροφή στη Γ’ Εθνική επαναλειτουργούν και οι Ακαδημίες της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε λειτουργία και πάλι οι μελανόλευκες Ακαδημίες σε συνεργασία με τον Αστέρα Τέμενης.

Η προσωρινή διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. παράλληλα με την προσπάθεια στελέχωσης της ομάδας με έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου ανάλογου της ιστορίας του συλλόγου, προχώρησε σ’ ένα ακόμη σημαντικό βήμα.

Η «Μαύρη Θύελλα» επαναλειτουργεί την ακαδημία της, μελετώντας προσεκτικά τις υπάρχουσες συνθήκες κι αξιολογώντας τις δεδομένες καταστάσεις. Έτσι μετά από ουσιαστικές συζητήσεις που είχαν οι «μελανόλευκοι» παράγοντες με την ακαδημία του Αστέρα Τεμένης, συμφώνησαν στην απορρόφηση-συνεργασία με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου της Τέμενης που ήδη λειτουργούν και τη δημιουργία ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Η νέα ακαδημία θα λειτουργεί υπό την αποκλειστική ευθύνη του Παναιγιαλείου Γ.Σ., θα φέρει το όνομα του Παναιγιάλειου, όπως επίσης και τα χρώματά του, ενώ σε αυτή θα διδάξουν προπονητές και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές που αποτελούν ήδη πρότυπα για τα μικρά παιδιά, τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά στο άμεσο μέλλον.

Στόχος του συλλόγου μας είναι η συστηματική εκπαίδευση του ποδοσφαίρου, μέσα από διδακτικές μεθόδους, ανάλογα του ηλικιακού επιπέδου καθώς και η καλύτερη δυνατή παιδαγωγική καθοδήγηση των παιδιών, στοχεύοντας στη δημιουργία σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτών με προσωπικότητα που να ανταποκρίνονται στις πολλές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement