Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Γκουίνεθ Λι: Αυτή είναι η 49χρονη που «σώζει» γάμους κάνοντας σεξ με παντρεμένους

Δημοσιεύθηκε

στις

Η 49χρονη σήμερα, Γκουίνεθ Λι, έχασε πριν μερικά χρόνια τον σύζυγο της από καρκίνο, ο οποίος μάλιστα την απατούσε. Έτσι, χήρα πια σε μικρή ηλικία αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να συνεχίσει την ζωή της γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.

Όπως λέι η ίδια: «Η καρδιά μου ράγισε όταν τον έχασα. Όταν όμως, πέρασε καιρός αποφάσισα να αρχίσω να γνωρίζω νέους ανθρώπους ξανά». Έτσι, μέσω της ιστοσελίδα illicitencounters.com, κατάφερε να έρθει σε επαφή με νέα άτομα. Νέα αλλά…παντρεμένα!

 

Το σεξ με παντρεμένους

Έτσι, η 49χρονη γυναίκα έγινε serial mistress. Τα βρετανικά ΜΜΕ έδωσαν δημοσιότητα στη Γκουίνεθ Λι, μετά την απήχηση που διαπίστωσαν πως είχε προσφέροντας τις υπηρεσίες της.

Η ίδια, η Γκουίνεθ Λι, δήλωσε στη Daily Star πως δε θέλει να ξαναπαντρευτεί αλλά θέλει να συνεχίσει να ακολουθεί την ιστοσελίδα καθώς όπως χαρακτηριστικά λέει και η ίδια: «Στην ιστοσελίδα αυτή όλοι έχουν εμμονή με το σεξ, όπως εγώ».

Μέσα από την ιστοσελίδα κατάφερε να γνωρίσει πολλούς άνδρες και να γυρίσει όλο τον κόσμο:

«Πήγα στο Παρίσι, στη Ρώμη, στο Άμστερνταμ, σύντομα θα πάω στο Ντουμπρόβνικ. Ξέρω όμως, πως αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για όλους».

Παρόλα αυτά όμως, η 49χρονη Γκουίνεθ Λι, πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο στη πραγματικότητα δεν διαλύει αλλά…σώζει ένα γάμο.

«Σώζω γάμους. Πολλοί μου λένε ότι δεν έχω ηθικούς φραγμούς και ότι καταστρέφω γάμους, ωστόσο αν οι εραστές μου είχαν μείνει πιστοί στις γυναίκες τους, θα είχαν καταλήξει σε διαζύγιο».

 

 

TAGS:


Ροή ειδήσεων

Advertisement