Connect with us

Παναχαϊκή

Διοικητική ενίσχυση-Σε καλό δρόμο οι επαφές όπως δήλωσε στην “Γ” ο Κ. Παπασταμάτης

Published

on

 

 

Την… πρώτη της μεταγραφή σε διοικητικό επίπεδο αναμένεται να κάνει η Παναχαϊκή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτας και παλαιός διαιτητής Κ. Παπασταμάτης είχε συζήτηση χθες το μεσημέρι σε παραλιακό κέντρο των Πατρών με τον επικεφαλής της κοκκινόμαυρης ομάδας Πέτρο Σταθάκη, προκειμένου οι δύο άνδρες να συνεργαστούν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η «Γ» μαζί του επιβεβαίωσε τις συνομιλία που είχε με τον επικεφαλής Πέτρο Σταθάκη ωστόσο δεν είπε πολλά, αντίθετα ανέφερε ότι θα τα πούμε εκτενέστερα την επόμενη εβδομάδα.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ο Κ. Παπασταμάτης γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά τα μέσα και τα έξω των ΠΑΕ, μιας και ήταν το δεξί χέρι του προέδρου της Καλαμάτας Γιώργου Πρασσά αποχωρώντας από τη «μαύρη θύελλα» αιφνιδίως πριν από μια εβδομάδα.

ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

Όσο περνάνε ο καιρός η ένταση στις προπονήσεις σιγά-σιγά ανεβαίνει για τους κοκκινόμαυρους καθώς διανύουν την τέταρτη ημέρα της προετοιμασίας τους.

Ωστόσο η χθεσινή ημέρα ήταν εορταστική καθώς είχαν γενέθλια ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος και ο Δημήτρης Τσακμάκης με τους κοκκινόμαυρους να τους εύχονται και φυσικά να σβήνουν τα κεράκια τους.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ

Nέα παράταση μέχρι τις 17 Αυγούστου ώστε να εγγραφούν οι ομάδες στο Μητρώο και να λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα της νέας σεζόν δόθηκε με τροπολογία του Λευτέρη Αυγενάκη.

Τα «είπαν» ΠΣΑΠΠ και ΕΠΟ

Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο και τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Φιλιππούση, είχε η Επιτροπή της SL2. Η Επιτροπή ενημέρωσε για τα σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του πρωταθλήματος SL2, 2022-2023. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ άκουσε με μεγάλη προσοχή, κατανοώντας τα προβλήματα. Οι δύο πλευρές θα πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement