Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ελένη Νταλαπέρα του Δημητρίου-1η στο Χημικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

Published

on

Λύκειο Καστριτσίου
«Είμαι πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι μια τεράστια ανακούφιση πλέον διότι κατόρθωσα να περάσω στην σχολή της πρώτης μου προτίμησης, στο τμήμα Χημικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Η πρωτιά μου προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό και ικανοποίηση διότι οι κόποι μιας δύσκολης χρονιάς ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Από μικρή ήθελα να σπουδάσω, λατρεύω τη Χημεία σαν μάθημα και επέλεξα τη Σχολή καθώς θεωρώ πως θα μου προσφέρει τα εχέγγυα για το μέλλον μου ως ερευνήτρια στο εξωτερικό.
Η επιτυχία αυτή ήταν αποτέλεσμα μεθοδικής μελέτης και σωστής διαχείρισης του χρόνου προκειμένου να μην αγχώνομαι αλλά και για να μην στερηθώ ορισμένα από τα χόμπι μου. Αν και φέτος η εξεταστέα ύλη ήταν αρκετή, με την έμπειρη καθοδήγηση από τους καθηγητές μου τόσο στο σχολείο μου όσο και στο φροντιστήριό μου, το «ΠΡΙΣΜΑ», τα κατάφερα. Θεωρώ πως με βοήθησε η δια ζώσης επαφή με τους καθηγητές και τους συμμαθητές μου αλλά και η πολυεπίπεδη στήριξη που είχα από την οικογένειά μου και αξίζει να τους το αναγνωρίσω».

Ροή ειδήσεων

Advertisement