Connect with us

Διεθνή

Σοκαριστικό ατύχημα σε συναυλία: Τεράστια οθόνη έπεσε πάνω σε χορευτές

Published

on

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η συναυλία των Mirror στο Χονγκ Κονγκ, καθώς μία τεράστια οθόνη που βρισκόταν πάνω από την σκηνή κατέρρευσε και τραυμάτισε δύο χορευτές-μέλη του γκρουπ.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (29/07), με τα βίντεο που κυκλοφορούν από το περιστατικό να είναι σοκαριστικά.” />

Ο ένας εκ των χορευτών φέρεται να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας ακόμα βρίσκεται στο νοσοκομείο αλλά με πιο ελαφρά τραύματα.

Οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

«Είμαι σοκαρισμένος», είπε ο διευθύνων σύμβουλος του Χονγκ Κονγκ, Τζον Λι. «Εκφράζω τη συμπαράστασή μου σε όσους τραυματίστηκαν και ελπίζω να αναρρώσουν σύντομα».

Η κυβέρνηση της πόλης έχει δώσει εντολή στο συγκρότημα, το οποίο έκανε 12 εμφανίσεις στο χώρο, να αναβάλει τις επερχόμενες εμφανίσεις του.

Ο υπουργός Πολιτισμού Κέβιν Γιέουνγκ είπε ότι οι παραστάσεις στο χώρο αναβλήθηκαν έως ότου κριθεί ασφαλής η δομή της σκηνής. «Από την αρχική παρατήρηση, ένα σύρμα έσπασε και οδήγησε στην πτώση της οθόνης και προκάλεσε τον τραυματισμό των χορευτών», είπε ο κ. Γιέουνγκ σε ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης την Παρασκευή.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

sport-fm.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement