Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η διαδρομή ανταμείβει τη στοχοπροσήλωση και την αγάπη για τη γνώση

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των εισαγωγικών Πανελλαδικών  εξετάσεων από την ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση : 

«Η επιτυχία των παιδιών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ  είναι η επισφράγιση μιας προσπάθειας σημαντικής που κατέβαλαν στην ζωή τους και εισιτήριο στην επιστημοσύνη και τη μόρφωση.

Συγχαρητήρια αξίζουν ακόμα , στους γονείς και στους δασκάλους τους , που στάθηκαν κοντά τους αρωγοί και συμπαραστάτες στην επίτευξη του στόχου τους.

Για τα παιδιά που δεν πέτυχαν , φέτος το στόχο τους , δεν είναι το τέλος αλλά η απαρχή για αναδιάταξη των δυνάμεων και των επιδιώξεων  τους που με βεβαιότητα πολύ σύντομα μπορούν να κατακτήσουν.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης , τα Μέλη , οι Τομεάρχες  και οι εθελοντές εύχονται πρόοδο και προκοπή  στους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν και  αντίστοιχα και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κάθε επιτυχία στις εναλλακτικές ευκαιρίες που θα διεκδικήσετε. Η διαδρομή για όλους , επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων και μη , θα είναι επίμοχθη , αλλά ανταμείβει την εργατικότητα, τη στοχοπροσήλωση και την αγάπη για τη γνώση». 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement