Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Αυτή την ώρα το «τελευταίο αντίο» στον Χρήστο Κουτέλα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο τους Χρήστο Κουτέλα λένε αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα στην Κηφισιά, φίλοι και συγγενείς.

Το μοντέλο έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, μετά από ανακοπή καρδιάς, την περασμένη Πέμπτη.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του κι ο δίδυμος αδερφός του οι οποίοι τον οδηγούν στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένη και η σύντροφος του Χρήστου Κουτέλα η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της έφυγε πρόωρα.

koytelas-kideia__2_
koytelas-kideia__3_
koytelas-kideia__4_
koytelas-kideia__6_
koytelas-kideia__5_

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο αδερφός του, Νίκος Κουτέλας ανακοίνωσε την τραγική είδηση με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media.

Η ανάρτηση του Νίκου Κουτέλα στο Facebook:

«ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΕΚΡΟ..

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝΑ ΙΚΕΤΕΥΑ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΖΩΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΠΟΣΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ !

ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΚΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΝΙΟ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ?ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ?? ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ????ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ !!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΝΟΗΜΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ»

IMG_8927

«Έφυγες και με άφησες μισή»

Συγκλονίζουν τα μηνύματα της συντρόφου του, Μαρίας, η οποία τον αποχαιρετά μοιράζοντας με τους διαδίκτυακούς της φίλους μερικές από τις στιγμές που πέρασαν μαζί.

κουτελας
μαριαχρηστος
μαριαηχ


Ροή ειδήσεων

Advertisement