Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δερβένι: 11χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε την μικρότερη αδελφή του – Το παιδί νοσηλεύεται με τραύμα στην ωμοπλάτη σε νοσοκομείο της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε χωριό κοντά στο Δερβένι Κορινθίας το απόγευμα της Κυριακής, όταν ένας 11χρονος- κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες – πιθανότατα πάνω στο παιχνίδι, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 9χρονη αδελφή του.

Η 9χρονη διακομίσθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Ακράτας και στη συνέχεια επειγόντως στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται με τραύμα στο χέρι.

Το χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής σε χωράφι της περιοχής κοντά στο Δερβένι στα όρια της Ακράτας, όπου τα παιδιά βρίσκονταν υπό την εποπτεία της γιαγιάς τους. Εκεί τα είχε αφήσει ο πατέρας τους ο οποίος έχει και την επιμέλειά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ τα παιδιά έπαιζαν, το 11χρονο αγόρι φέρεται να πήρε ένα κυνηγετικό όπλο που βρισκόταν στο χωράφι (πιθανόν σε αποθήκη) και το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανήκει στον παππού του, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει, χωρίς φυσικά να το θέλει, και το κοριτσάκι να τραυματιστεί στο χέρι.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν άμεσα τόσο η Αστυνομία όσο και οι υγειονομικές Αρχές.

Ο πατέρας των δύο παιδιών συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων από αστυνομικούς του Α. Τ. Δερβενίου που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, αλλά με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας με τραύμα στο χέρι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του παιδιού.

Ροή ειδήσεων

Advertisement