Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Απόβαση Αργεντινών-Ενσωματώνονται Λαρέα, Λιποράσε και Σίλβα

Δημοσιεύθηκε

στις

Αργεντίνικη «παροικία» θα κάνουν από σήμερα, οι τρεις ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, καθώς αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή της κοκκινόμαυρης ομάδας και να ριχτούν με τα μούτρα στη δουλειά.

Του Τάσου Αγγελόπουλου

Ο λόγος πρωτίστως για το νέο απόκτημα, τον Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα που βρίσκοταν χθες στο αεροπλάνο, πραγματοποιώντας το πολύωρο ταξίδι του. Ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός (ύψους 1,83) σήμερα αναμένεται να βρεθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Μαζί του δε, θα είναι οι συμπατριώτες του Ιγκνάσιο Λιποράσε και Ιβάν Σίλβα ώστε άπαντες να τεθούν στη διάθεση του προπονητή Σούλη Παπαδόπουλου.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Με διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής, η οποία θα γίνει στο γήπεδο της Αγυιάς με τον τεχνικό της κοκκινόμαυρης ομάδας να έχει πλέον όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Η αποστολή θα συνεχίσει για δύο περίπου εβδομάδες τις προπονήσεις στο ίδιο γήπεδο και εν συνεχεία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, όπου εκεί θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων.

ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ

Η Παναχαϊκή δεν κοιτάζει μόνο το μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και το πώς θα μετακινείται ενόψει των αγώνων, που θα έχει στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, όπου και θα μετέχει τη νέα χρονιά. Έτσι εξετάζει τις προσφορές που της έχουν έρθει, προκειμένου -όταν αυτές ολοκληρωθούν- να αποκτήσει το δικό της ιδιόκτητο πούλμαν. Να σημειωθεί ότι τα δύο προηγούμενα που κατείχε η κοκκινόμαυρη ομάδα, κατέληξαν στα χέρια των πρώην μεγαλομετόχων της Αλέξη Κούγια και Γιώργου Μπάρλου.

Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 


Ροή ειδήσεων

Advertisement