Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ρέθυμνο: Η 56χρονη δέχτηκε τρεις μαχαιριές στο λαιμό – «Δεν ξέρω τι έκανα», είπε ο δράστης

Δημοσιεύθηκε

στις

60χρονος που δολοφόνησε την σύζυγο του στο Ρέθυμνο, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή για την γυναικοκτονία που σημειώθηκε και ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τι έκανε, την στιγμή που οι πρώτες πληροφορίες από την νεκροψία, αναφέρουν ότι η 56χρονη δέχτηκε τρεις μαχαιριές στο λαιμό.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας ο δράστης φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνης στο γραφείο του ανακριτή.

Στη μία ώρα που έμεινε στο γραφείο του ανακριτή ισχυρίστηκε ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και μάλιστα του πέταξε ένα πιάτο. Εκείνος θόλωσε και έγινε το κακό. «Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα». Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε μετά το γάμο του παιδιού τους εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες.

Ο 60χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και ενώ βρίσκονταν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Ρεθύμνου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο εισαγγελέας Ρεθύμνου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοκατοχή και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Σημειώνεται, πως ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης έχει αναλάβει την ιατροδικαστική εξέταση της 56χρονης και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα δέχτηκε τρία θανάσιμα χτυπήματα στο λαιμό από μαχαίρι.


Ροή ειδήσεων

Advertisement