Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δήμος Πατρών: «Οι μάσκες έπεσαν, η αλήθεια λάμπει!»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

Η κινητοποίηση της Τρίτης 26/7, στο Σύνταγμα και στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως και οι συναντήσεις με τα κόμματα που προηγήθηκαν, ανέδειξαν περίτρανα ποια είναι η αλήθεια γύρω από το αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν, τόσο οι συμβασιούχοι μέσω ΟΑΕΔ, όσο και ο Δήμος Πατρέων.

Αποδείχτηκε άλλη μία φορά ότι το ψέμα και η υποκρισία έχουν «κοντά ποδάρια» και πως όσοι λένε παχιά λόγια, πολλές φορές, όταν φτάνει η ώρα να τα υπερασπίσουν στην πράξη, γίνονται λαγοί, εξαφανίζονται.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα με τους συμβασιούχους, πορεύτηκε με πρώτο της μέλημα το συμφέρον των εργαζομένων, τη δυνατότητα να τους παρέχεται η μισθοδοσία τους, την ανάγκη τους για μόνιμη δουλειά με πλήρη δικαιώματα, για απεξάρτηση από τα δικαστήρια. Ταυτόχρονα, στο δύσκολο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον που δρούμε, έχουμε πάντα στο μυαλό μας τις ανάγκες όλων των εργαζομένων και των ανέργων της πόλης μας, όλου του πατραϊκού λαού, οι οποίοι δεν πρέπει να πληρώσουν για πολλοστή φορά τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής, τις αντεργατικές επιλογές όλων των κυβερνήσεων.

Για τη συνεπή μας στάση, που συμπεριλαμβάνει και σκληρές αλήθειες που πρέπει να μάθουν οι εργαζόμενοι, για να βγάλουν σωστά συμπεράσματα, κατηγορηθήκαμε από όλους όσους ευθύνονται για τα βάσανα των εργαζομένων και των ανέργων. Από τα κόμματα και τις παρατάξεις που κυβερνούν για δεκαετίες, που ψήφισαν όλους τους αντεργατικούς νόμους, που στους Δήμους που είναι δημοτική αρχή δεν έχει μείνει κανένας συμβασιούχος, ούτε μια μέρα παραπάνω στη δουλειά. Μέχρι και Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος εμφανίστηκαν κάτω από το Δημαρχείο να χτυπάνε φιλικά στην πλάτη τους εργαζόμενους!

Ήρθε, όμως, όπως είχαμε προαναγγείλει, η ώρα της διεκδίκησης και της σύγκρουσης. Και τι έγινε εκεί;

Πρώτον, είδαν οι εργαζόμενοι από πρώτο χέρι, τη συνεπή αντιλαϊκή στάση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έδειξε πως δε θέλει να δώσει λύση στο ζήτημα, καθώς δε δέχτηκε ούτε να παραλάβει τα αιτήματα της κινητοποίησης, δείχνοντας ασέβεια στους εκατοντάδες συμβασιούχους που ανέβηκαν με καύσωνα στην Αθήνα. Τη στάση της αυτή, την επιβεβαίωσε και στη Βουλή, όπου μέσω του αρμόδιου Υπουργού κ. Βορίδη, απέρριψε προκλητικά την τροπολογία που είχε καταθέσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για το θέμα. Πού πήγαν άραγε τα λόγια υποστήριξης των Αχαιών Βουλευτών της ΝΔ και ιδίως της κυρίας Αλεξοπούλου, που φωτογραφιζόταν να σφίγγει χέρια συμβασιούχων, όταν αρνήθηκε να υπογράψει την τροπολογία; Αλλά και η παράταξη της ΝΔ στο Δημοτικό Συμβούλιο, πίεσε άραγε το κόμμα στο οποίο πρόσκειται να δεχτεί την αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου και να κάνει δεκτή την τροπολογία που κατατέθηκε; Αν ναι, με ποιον τρόπο; Γιατί σκηνές έξω από το Μαξίμου δε στήθηκαν, αντίθετα με όσα ακούγαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο από την «Πάτρα Ενωμένη». Μήπως τώρα θα άρουν την εμπιστοσύνη τους απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και θα την καταγγείλουν;

Δεύτερον, άλλη μία φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ, επιδόθηκε σε ανέξοδη εντυπωσιοθηρία, όπως κάνει και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας. Καμία απάντηση δεν πήραμε, όταν θέσαμε στους Βουλευτές του το ζήτημα, ότι τις ίδιες ακριβώς αρνητικές απαντήσεις που λαμβάνουμε από τη σημερινή Κυβέρνηση για τους συμβασιούχους, είχαμε λάβει και από τους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και το 2019, τον κ. Χαρίτση και τον κ. Ηλιόπουλο. Μόνο γενικολογίες για νόμους και γραφές, για δήθεν θετικές δικαστικές εξελίξεις και παραπομπή σε μία μελλοντική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που δήθεν θα λύσει το θέμα, ενώ γνωρίζουν μέχρι και οι πέτρες την αντεργατική πολιτική που ακολούθησε όντας Κυβέρνηση. Ας σταματήσει λοιπόν τη σπέκουλα και η «Ώρα Πατρών», που για την κατάσταση των εργαζομένων δείχνει μόνιμα ως υπεύθυνη τη Λαϊκή Συσπείρωση, ενώ για την Κυβέρνηση και τον Υπουργό κ. Βορίδη δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει!

Τρίτον, παρά την προσπάθεια για το αντίθετο, δεν υπάρχει «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ», για να ξεπλύνει ούτε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από τις αμαρτίες του. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, η «Πρωτεύουσα Ξανά» ηγήθηκε στη σπορά ψευδαισθήσεων στους συμβασιούχους, στην απόπειρα να πειστούν ότι αρκεί μία θετική δικαστική απόφαση και όσον αφορά στα χρήματα «θα τα βρούμε». Έτσι, προσπάθησε να καταδείξει ως ένοχη για τις εξελίξεις, τη Δημοτική Αρχή, αθωώνοντας το σύστημα και τις Κυβερνήσεις του, με τον πρωταγωνιστικό για δεκαετίες ρόλο του ΠΑΣΟΚ, που ξήλωνε λίγο – λίγο το «πουλόβερ» των εργατικών – λαϊκών κατακτήσεων. Οι εξελίξεις στη Βουλή τους διέψευσαν.

Τέταρτον, υπήρξαν μια σειρά παρατάξεις και οι επικεφαλής τους, που έλαμψαν δια της απουσίας τους, τόσο στις συναντήσεις με τα κόμματα, όσο και στην κινητοποίηση, ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο εμφανίζονταν ως αποφασισμένοι υπερασπιστές των εργαζομένων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το «Σπιράλ». Φαίνεται τη Δευτέρα και την Τρίτη θα έψαχνε Δημάρχους διάφορων νησιών να συναντηθεί και να συζητήσει για «καλές πρακτικές» και για πάνελ φωτοβολταϊκών στα σχολεία. Υπήρξαν βέβαια και αυτοί που ήρθαν (πάντα συνοδεία προσωπικού φωτογράφου) και κάθισαν όσο χρειάστηκε για να βγάλουν Δελτίο Τύπου, προσπαθώντας να υπονομεύσουν την προσπάθεια. Αυτοί, βέβαια, όντας απαξιωμένοι εδώ και καιρό στη συλλογική συνείδηση των πατρινών (και όχι μόνο), λίγη ζημιά κάνουν.

Το βασικό ζήτημα, στο οποίο πρέπει να εστιάσουν οι εργαζόμενοι, οι συμβασιούχοι, τώρα ειδικά που είδαν πεντακάθαρα ποιος αγωνίζεται δίπλα τους, είναι ότι μετά την άρνηση της Κυβέρνησης, ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, για την εξασφάλιση της μισθοδοσίας, των ασφαλιστικών εισφορών και των Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, προχώρησε σε αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, για να μην μείνει κανείς απλήρωτος. Οι κινητοποιήσεις όμως, δεν τελείωσαν.

Κύριος στόχος όλων μας, πρέπει να είναι η έκτακτη χρηματοδότηση από την Κυβέρνηση και η προκήρυξη των εκατοντάδων μόνιμων θέσεων εργασίας που έχει ανάγκη ο Δήμος Πατρέων. Μόνο έτσι θα λυθούν τα προβλήματα των εργαζομένων, μόνο έτσι θα καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου.

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Μάθημα» ήθους και ανθρωπιάς-Τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών παρέδωσαν στην Ασφάλεια χρηματικό ποσό που βρήκαν χθες το απόγευμα στη Bέσο

Δημοσιεύθηκε

στις

Της Ελένης Α. Γεωργοπούλου

Όσο υπάρχουν νέοι άνθρωποι με αρχές και αξίες, οι οποίοι που βάζουν την αξιοπρέπειά τους πάνω από το συμφέρον τους, τόσο υπάρχουν ελπίδες ότι μπορεί να γίνει καλύτερη η κοινωνία μας.

Ένας τέτοιο μήνυμα έστειλαν με την πράξη τους τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι βρήκαν χρήματα στο έδαφος και έσπευσαν να τα παραδώσουν στην Ασφάλεια.
Τα χρήματα τα είδε μπροστά του πρώτα ο 22χρονος τεταρτοετής φοιτητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Ιωσήφ Χόνταλι, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους φίλους του. Μαζι του ήταν οι, Γιώργος Λιαδής φοιτητής στο 3ο έτος στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Βασίλης Τόμα, 17ετών, πρωτοετής φοιτητής στο Βιολογικό και Μιχάλης Γογγολίδης, ο δευτεροετής φοιτητής στο Βιολογικό, οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισαν να παραδώσουν το ποσό.

«Για μιας ήταν μια αυτονόητη πράξη, το θεωρήσαμε χρέος να παραδώσουμε τα χρήματα στην Αστυνομία» δήλωσαν στην «Γ» οι τέσσερις φοιτητές, οι οποίοι με την κίνησή τους αυτή έδωσαν ένα μάθημα ήθος, αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς.

Και συνέχισαν: «Ούτε σαν σκέψη δεν μας πέρασε να μπούμε στον πειρασμό να τα κρατήσουμε. Κυρίαρχα αυτό που σκεφθήκαμε ήταν πως αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να ήταν μέρος σύνταξης ή ένα επίδομα ανεργίας για κάποιον και να ήταν πολύτιμα για να ζήσει… Διανύουμε δύσκολες μέρες, με συνανθρώπους μας με οικονομικά προβλήματα και σίγουρα όποιος τα έχασε τα έχει ανάγκη και ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί ο κάτοχός τους».
Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στον πολυχώρο Βέσο Μάρε στην Πάτρα όταν οι τέσσερις φοιτητές που είχαν πάει στο χώρο προκειμένου να κάνουν μια έρευνα αγοράς σε πολυκατάστημα είδαν στο έδαφος χαρτονομίσματα.

Χωρίς να μπουν στον πειρασμό, έσπευσαν αμέσως να αναζητήσουν στον χώρο τυχόν στοιχεία, όπως αστυνομική ταυτότητα ή άλλα προσωπικά έγγραφα, χωρίς όμως να βρουν κάτι. Αναζήτησαν φύλακα του πολυχώρου, μήπως ο άνθρωπος που έχασε τα χρήματα απευθύνθηκε σε αυτόν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, αποφάσισαν να μεταβούν στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα και να τα παραδώσουν στις αρμόδιες Αρχές.

Έφθασαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, κατευθύνθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών και παρέδωσαν τα χρήματα, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν έκρυψαν την έκπληξή τους και συνεχάρησαν τους νέους φοιτητές για τις αρχές και το ήθος τους, λέγοντας πως αποτελούν φωτεινά παραδείγματα στις μέρες μας για την στάση τους.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

78 χρόνια μετά-Ξεκινούν αύριο οι εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της Πάτρας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πλατεία Υψηλών Αλωνίων, το ιστορικό καταφύγιο της Πάτρας, η πλατεία Παντοκράτορος και το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου θα αποτελέσουν φέτος τα σημεία αναφοράς των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος και ο Πολιτιστικός Οργανισμός για την 78η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Χθες το πρωί ο Πολιτιστικός Οργανισμός ολοκληρώνοντας τις εικαστικές παρεμβάσεις προχώρησε σε τοποθέτηση στον εξωτερικό χώρο (είσοδο) του καταφυγίου ψηφιδωτού, το οποίο είναι έργο του αγιογράφου-ζωγράφου Πέτρου Λαμπρινάκου.
Παράλληλα συνεργεία του Πολιτιστικού Οργανισμού, παρουσία της προέδρου Κατερίνας Γεροπαναγιώτη, στο πλαίσιο ανάπτυξης στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων υπαίθριας έκθεσης, προχώρησαν στην τοποθέτηση μπάνερ στα οποία έχουν αναρτηθεί ψηφιακά ανατυπωμένα έργα των Μιχάλη Νικολινάκου «Ο Κουκουλοφόρος», της Βάσως Κατράκη «Θέμου και τι να γίνηκαν του κόσμου οι αντριωμένοι», του Χρίστου Δαγκλή «Κορίτσια – Περιστέρι», Ivo Dalla Costa «Κρεμασμένοι στα Ψηλά Αλώνια» και «Ειρηνικό» της Βάσως Κατράκη».

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

Οι εκδηλώσεις για την 78 η επέτειο απελευθέρωσης της Πάτρας ξεκινούν αύριο Κυριακή με την πραγματοποίηση δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας.
Στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών, στον τόπο εκτέλεσης αγωνιστών της εθνικής Αντίστασης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη συμμετοχή των χορωδιών, του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, της Μικτής Χορωδίας Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ και της Χορωδίας των Κανταδόρων. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και μαθητές από το 36ο και 52ο δημοτικά σχολεία της Πάτρας.
Η δημοτική Αρχή στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παραδώσει στην δισεγγονή του ΕΛΑΣίτη λοχία Γιώργου Ράμμου, που έπεσε νεκρός στη μάχη για την απελευθέρωση της Πάτρας στη διασταύρωση Γερμανού και Ηλείας, αναμνηστική αφίσα η οποία έχει ως θέμα τους απελευθερωτές της Πάτρας.
Το υλικό της αφίσας είναι από την θεματική ενότητα για την απελευθέρωση της πόλης στις 4 Οκτωβρίου του ’44 που βρίσκεται στο ιστορικό καταφύγιο.
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ
Επίσης, αύριο θα ανοίξουν και οι πύλες του ιστορικού καταφυγίου κάτω από τα Υψηλά Αλώνια, το οποίο και φέτος θα αποτελέσει σημείο αναφοράς των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης από το 12ο σύνταγμα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.
Στους χώρους του καταφυγίου φιλοξενείται έκθεση αρχειακού και φωτογραφικού υλικού, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται στιγμές από τον βομβαρδισμό της πόλης κατά την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, την κατοχή και την απελευθέρωση από τα ναζιστικά στρατεύματα.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 4 του μηνός ως εξής:
Δευτέρα
9:00 μ.μ.: Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο της Κατοχής- Μουσικο-θεατρικο- χορευτική
παράσταση – Πλατεία Παντοκράτορος
Τετάρτη
8:00 μ.μ.: Προβολή ταινίας: “Το τραγούδι του γκρι περιστεριού” Αίθριο Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου
Το ωράριο λειτουργίας του καταφυγίου έχει ως εξής: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-13:00 και Κυριακή 10:00-13:00.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Έφυγαν” από τη ζωή και κηδεύονται το Σάββατο(1/10)

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον πολυαγαπημένο μας
ΑΛΕΞΙΟ ΝΙΚ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ
(ΕΤΩΝ 92)
Κηδεύουμε Σάββατο 1-10-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Άνω Πόλης. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παραλίας Πατρών.
Η σύζυγος: Στέλλα. Τα παιδιά του: Νικόλαος και Πηνελόπη Αλεξοπούλου. Οι αδελφοί. Οι εγγονοί: Άννα-Μαρία, Αλέξιος. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων ΣΑΜΙΩΤΗ. Πανεπιστημίου 83, Ζαβλάνι (πλησίον Α΄ Νεκροταφείου Πάτρας), τηλ.: 2610-454.184, fax: 2610-450.732, κιν.: 6944-320.495, τηλ.: 2610-455.151. Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει.

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο
ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΙΚ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ
(ΕΤΩΝ 93)
Κηδεύουμε Σάββατο 1-10-2022 και ώρα 4 μ.μ. από το σπίτι μας, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Μπούμπουκα Καλαβρύτων. Η σορός θα βρίσκεται στο σπίτι μας περί ώρας 1 μ.μ. (1-10-2022).
Η σύζυγος: Έλλη. Τα τέκνα: Ευγενία, Αντωνία. Ο εγγονός: Βίκτωρας-Μηνάς. Τα αδέλφια. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφεία Τελετών – Κηδειών ΚΩΣΤΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ. Γραφείο: ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑ 6, Καλάβρυτα. Τηλ.: 26920-22.854, κιν.: 6972-284.133. Εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο.

ΚΗΔΕΙΑ
Τον πολυαγαπημένο μας
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
(ΕΤΩΝ 92)
Κηδεύουμε Σάββατο 1-10-2022 και ώρα 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλία Πουρναρόκαστρου.
Τα παιδιά του: Αικατερίνη Καραγιάννη και Νικόλαος Τσάκωνας, Θεοδώρα Καραγιάννη και Σωτήριος Καραβούλιας. Τα εγγόνια του: Ανδρέας και Ήλια, Νικολίτσα και Δημήτριος, Κωνσταντίνος. Η δισέγγονή του: Αικατερίνη. Η αδελφή του: Θεώνη (χήρα) Φωτ. Ντινοπούλου. Τα ανίψια του. Οι λοιποί συγγενείς.
Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

ΚΗΔΕΙΕΣ
Τον πολυαγαπημένο μας
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΓΕΩΡΓ. ΜΠΑΡΤΖΙΛΑ
(ΕΤΩΝ 80)
Κηδεύουμε Σάββατο 1-10-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Εγλυκάδος Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών.
Τα παιδιά του: Όλγα και Γεώργιος Πανέτας, Παρασκευή και Βασίλειος Διαμαντόπουλος. Τα εγγόνια του: Ελευθέριος, Δημήτριος, Εμμανουήλ, Σοφία, Ευγενία. Τα αδέλφια του. Τα ανίψια του. Οι λοιποί συγγενείς.
Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

Τον πολυαγαπημένο μας
ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΗΜ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ
(ΕΤΩΝ 76)
Κηδεύουμε Σάββατο 1-10-2022 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών (Νεκροταφείο) Άνω Καστριτσίου.
Η σύζυγος: Σοφία. Ο υιός του: Δημήτριος Αλεξανδρόπουλος. Οι αδελφοί: Αναστασία (χήρα) Νικ. Παλαιοθόδωρου, Κωνσταντίνα Αλεξανδροπούλου (εν Γερμανία), Χριστούλα και Χρήστος Μπουρδούλης, Πολυξένη και Νικόλαος Τσάμης, Αθανασία και Αναστάσιος Λαγούτος. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων ΣΑΜΙΩΤΗ. Πανεπιστημίου 83, Ζαβλάνι (πλησίον Α΄ Νεκροταφείου Πάτρας), τηλ.: 2610-454.184, fax: 2610-450.732, κιν.: 6944-320.495, τηλ.: 2610-455.151. Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει.

Τον αγαπημένο μας
ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΩΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ
(ΤΕΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ – ΕΤΩΝ 68)
Κηδεύουμε Σάββατο 1-10-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ρώσσου και Αγίου Ιωάννη Προδρόμου (οδός Ελ. Βενιζέλου) Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.
Η κόρη του: Νάντια Χαραλαμποπούλου. Τα αδέλφια του: Χαράλαμπος Χαραλαμπόπουλος, Ελένη και Παναγιώτης Φλωράτος, Δημήτριος και Παναγιώτα Χαραλαμποπούλου, Αρετή (χήρα) Βασιλ. Χαραλαμποπούλου. Τα εγγόνια του: Χρήστος, Λυδία. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Σολωμού 132 & Β. Ηπείρου, Πάτρα. Τηλ./Fax: 2610-316.106, κιν.: 6972-119.124.

Τον αγαπημένο μας
ΓΕΩΡΓΙΟ ΦΙΛΙΠ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ
(ΕΤΩΝ 88)
Κηδεύουμε Σάββατο 1-10-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Προαστίου Πατρών.
Ο γαμπρός του: Σαράντης Σπανός. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Τελεταί ΚΩΝ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ. Α’ Γραφείο: Ιωνίας 64, Πάτρα – τηλ.: 2610-341.608, 325.417. Β’ Γραφείο: Διγενή Ακρίτα 89, Προάστιο Πατρών (Παν. Νοσοκομείο Ρίου) – τηλ.: 2610-451.566. κιν.: 6932-930.023. Γίνονται τελετ βές κατηγορίας με ασφαλιστικά ταμεία.

Την πολυαγαπημένη μας
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ (χήρα) ΠΑΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
(ΕΤΩΝ 88)
Κηδεύουμε Σάββατο 1-10-2022 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άρλας Αχαΐας.
Τα παιδιά: Πηνελόπη (χήρα) Αθαν. Τσεκούρα, Πούλια και Άγγελος Αγγελόπουλος, Ζωή (χήρα) Αθαν. Πετροπούλου. Η αδελφή: Βασιλική (χήρα) Κων. Ανδριακοπούλου. Τα εγγόνια. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων, ΑΦΟΙ ΚΑΡΡΑ. Νοταρά 119, Πάτρα, τηλ.: 2610-430.141, κιν.: 6937-009.978 & 6978-069.382. Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει.

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα