Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Λέσβος: Αυτός είναι ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκαρισμένη είναι η Λέσβος μετά την αποκάλυψη ότι 53χρονος αστυνομικό και προπονητής βόλεϊ βίασε 14χρονη αθλήτριά του και σήμερα δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία.

Η εντολή να γίνει γνωστό όνομα του 53χρονου και να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες του δόθηκε μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης. Δείτε ΕΔΩ ποιος είναι ο 53χρονος.

Το πρωί της Δευτέρας ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εκβίαζε 14χρονο κορίτσι, αθλήτριά του στην ομάδα βόλεϊ της Λέσβου οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Απ’ έξω ήταν οι γονείς του κοριτσιού, με τη μητέρα να ξεσπά!

Ο 53χρονος είχε βρει τρόπο να παγιδεύει τα κορίτσια. Τα γύριζε στο σπίτι τους μετά την προπόνηση και επειδή ήταν αστυνομικός δεν κίνησε καμιά υποψία. Μάλιστα για να μένει μόνος με την 14χρονη όταν περνούσε από το σπίτι της δεν την άφηνε, πήγαινε πρώτα τα άλλα κορίτσια.Οι αστυνομικοί ελπίζουν να βρουν στοιχεία από τις αποτρόπαιες δραστηριότητές του και κινητά, usb και υπολογιστές να έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά, ενώ θα γίνει άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών τους από τον Ιανουάριο του 2022.

Ο 53χρονος εκτός από αστυνομικός ήταν πασίγνωστος προπονητής βόλεϊ στο νησί, το οποίο όπως όλα δείχνουν, χρησιμοποιούσε για να προσελκύει ανήλικα κορίτσια και να επιδίδεται στα αρρωστημένα γούστα του.

Πως παγίδευε τα «θύματά» του

Κατηγορείται ότι από τον Ιανουάριο του 2022 συστηματικά ικανοποιούσε τα βρώμικα θέλω του πάνω στο ανήλικο κορίτσι, το οποίο τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 14 έτη.

Τους τελευταίους δύο μήνες της είχε ζητήσει αρκετές φορές να βρεθούν μόνοι τους, ενώ συνεχώς προσπαθούσε να την πείσει να βιντεοσκοπήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Οι λεπτομέρειες για το πώς προσέγγιζε τα ανήλικα κορίτσια ο προπονητής είναι πραγματικά φρικιαστικές.

Ο ίδιος ήταν για χρόνια αθλητής και τα τελευταία χρόνια προπονητής βόλεϊ και ποδοσφαίρου σε διάφορες ακαδημίες.

Θεωρείτο ο καλύτερος στο είδος του. Έβαζε τα παιδιά στο αυτοκίνητό του και τα γύρναγε στα σπίτια τους μετά από κάθε προπόνηση. Με τη συγκατάθεση των γονέων. Του είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Μέχρι που αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης…

Μάλιστα ο 53χρονος διατηρούσε ψεύτικο λογαριασμό στο facebook, προκειμένου να συνομιλεί με την 14χρονη. Η μητέρα της ήταν εκείνη που ανακάλυψε την ύποπτη συνομιλία τους και τότε άμεσα έκανε την καταγγελία.

«Στο κινητό της κόρης μου στην εφαρμογή Messenger είδα ότι ένας άγνωστος χρήστης της έστελνε επίμονα μηνύματα και της ζητούσε να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες της. Η κόρη μου μου ανέφερε ότι πίσω από το προφίλ αυτό βρισκόταν ο προπονητής της, ο οποίος την είχε αγγίξει πολλές φορές σε διάφορα σημεία του σώματός της», δήλωσε στην κατάθεσή της η μητέρα της 14χρονης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement