Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνελήφθη ο φερόμενος ως εγκέφαλος της καλλιέργειας 4.325 δενδρυλλίων στην Ανδρίτσαινα Ηλείας

Πέντε εντάλματα για τη φυτεία – μαμούθ

Published

on

 

 

Στα δίχτυα της Αστυνομίας «πιάστηκε» ο φερόμενος ως εγκέφαλος σπείρας που καλλιεργούσε τη φυτεία – μαμούθ με τα 4.325 δενδρύλλια που «ξεριζώθηκαν» τον Ιούλιο του 2021 στην Ανδρίτσαινα Ηλείας.

Ο άνδρας συνελήφθη μαζί με συνεργό του το μεσημέρι στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου για καλλιέργεια φυτείας 360 δενδρυλλίων κάνναβης σε δασώδη περιοχή της Βοιωτίας.

Για την φυτεία – μαμούθ στην Ανδρίτσαινα Ηλείας εκδόθηκαν από τον Ανακριτή Ηλείας εντάλματα σύλληψης σε βάρος των πέντε κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζουμε ότι η φυτεία αποκαλύφθηκε στις 29 Ιουλίου του 2021 μετά από αστυνομική επιχείρηση όπου εντοπίστηκαν οκτώ ειδικά διαμορφωμένοι χώροι καλλιέργειας φυτών κάνναβης, στους οποίους οι δράστες είχαν αποψιλώσει την υπάρχουσα βλάστηση και καλλιεργούσαν συνολικά 3562 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ενός μέτρου περίπου και 763 φυντάνια κάνναβης.

Στα τμήματα της φυτείας υπήρχαν διάσπαρτα καλλιεργητικά εργαλεία, λιπάσματα και λοιπά αντικείμενα, που χρησίμευαν στην καλλιέργεια των
φυτών κάνναβης, ενώ το πότισμα των φυτών γινόταν με πλαστικά λάστιχα στα οποία διοχετευόταν το νερό από παρακείμενη πηγή που πήγαζε σε υψηλότερο σημείο από τον χώρο της φυτείας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement