Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Μαζί σου στο Φως»- Η Μαρίνα Ρίζου απόψε στη Ναύπακτο με δωρεάν συναυλία από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου θα βρεθεί για μια συναυλία απόψε στις 21.00 στην παραλία της Ψανής στη Ναύπακτο, ενώ στις 12 Αυγούστου θα εμφανιστεί στην Αχαΐα στο Φράγμα του Πείρου. Και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι, μαζί της στο φως…

Η Μαρίζα Ρίζου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της γενιάς της που καταφέρνει να ξεσηκώνει τους ακροατές της στις υπέροχες συναυλίες της και να τους ταξιδεύει με τα τραγούδια της. Η μουσική της πορεία της ξεκίνησε το 2007, όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή παράλληλα με τις σπουδές της στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ. Καθοριστικές, για να τη γνωρίσει το κοινό ήταν οι θεατράλε εμφανίσεις της στον «Σταυρό του Νότου» και η διασκευή στο τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά, «Η μπόσα νόβα του Ησαΐα». Το 2014 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος της, με τίτλο «Γλυκό Πρωί», από τον οποίο το τραγούδι της «Μια άλλη ευτυχία» κατέκτησε το ραδιοφωνικό airplay.

Η μουσική για το θέατρο είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα της. Έχει επενδύσει μουσικά  σημαντικές  κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Η φετινή συναυλία που διοργανώνει  ο τομέας Πολιτισμού της ΠΔΕ είναι   φτιαγμένη με έμπνευση και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια,  πρωτότυπες διασκευές, πρόζα, ενέργεια, κέφι  και διάδραση. Η συνταγή για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά.

Μαζί της θα βρίσκονται: ο Άγγελος Αϊβάζης στις κιθάρες, στο τζουρά και στη φωνή, ο Παναγιώτης Κωστόπουλος στα τύμπανα, ο Γιώργος Μουχτάρης  στο κοντραμπάσο- SynthBass  στη μελόντικα- Ρεκ, ο Μάρκος Χαϊδεμένος  στο  πιάνο- Hammond -Roads  και στην επιμέλεια των ενορχηστρώσεων.

Η βραδιά διοργανώνεται από ην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ναυπακτίας και την Εφορία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.  Η εν λόγω μουσική συναυλία εντάσσεται στην προσπάθεια του Τομέα Πολιτισμού της ΠΔΕ όχι μόνο για την προσφορά στο κοινό ενός δροσερού και φρέσκου προγράμματος με την συμμετοχή νέων καλλιτεχνών, αλλά και  στην προσπάθεια επιδίωξης της ενδυνάμωσης της κοινωνικής συνοχής με γνώμονα τον πολιτισμό και την γνήσια ψυχαγωγία.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement