Ελλάδα
Φρίκη στη Ρόδο: Νονά κακοποιούσε τα δίδυμα, ανήλικα, βαφτιστήρια της
Δημοσιεύθηκε
1 έτος πρνστις

Σοκ, οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα φρικιαστική υπόθεση για σεξουαλική κακοποίηση διδύμων από τη νονά τους που καταγγέλθηκε στη Ρόδο και απασχολεί από την περασμένη Τρίτη την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού.
Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου με διάταξη που εξέδωσε αφαίρεσε προσωρινά την επιμέλεια δύο δίδυμων αδελφών ηλικίας 5 ετών από τους γονείς τους, που διαμένουν σε δήμο της δυτικής πλευράς του νησιού, απαγορεύει την συναναστροφή τους με την 55χρονη Βουλγάρα νονά τους και την ανέθεσε σε μια συγγενή τους.
Όλα ξεκίνησαν όταν τα δίδυμα παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, κίνησαν με πράξεις και λόγια τους τις υποψίες της δασκάλας τους που ζήτησε αρμοδίως βοήθεια.
Τα δύο παιδιά σε καταθέσεις που έδωσαν παρουσία παιδοψυχολόγου ισχυρίστηκαν μεταξύ άλλων ότι η νονά τα υποχρέωνε να βλέπουν πορνό κι ασελγούσε σε βάρος τους περιγράφοντας διάφορες φρικιαστικές πράξεις που βίωσαν στα χέρια της.
Άμεσα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση των παιδιών και ήδη η 55χρονη κλήθηκε σε εξηγήσεις ενώ κατασχέθηκε το κινητό της τηλέφωνο που θα αποσταλεί προς έλεγχο στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Πάντως, από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στα παιδιά δεν βρέθηκαν ευρήματα επιβεβαιωτικά σεξουαλικής κακοποίησης.
Την υπόθεση χειρίζονται οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής και Πολυξένη Χατζηγιάννη.
Πηγή: dimokratiki.gr
Σχετικά θέματα
ΣΟΚ! Την χτύπησε, την βίασε, και την βιντεοσκοπούσε! Στον Ιατροδικαστή Πάτρας 23χρονη
Αράχωβα: Ήταν ημιλιπόθυμος και αιμορραγούσε, κλαίει όλο το χωριό, λέει ο ιδιοκτήτης του χάσκι
Φρίκη στην Αττική: 42χρονος κακοποιούσε αγόρι και κορίτσι με αναπηρία και το μετέδιδε live στο Youtube
Φρίκη στην Κυψέλη: Το «θέατρο» της μάνας πριν συλληφθεί για τη δολοφονία της Φαίης – «Μου έρχεται να φουντάρω»
ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ ΣΟΚ: Μαζική εξόντωση ζώων στα Μποζαϊτικα!
Ρόδος: Κρατούσε φυλακισμένη 35χρονη στο σπίτι του και την εξέδιδε