Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Γενέθλια στην Ίμπιζα για τον Νίκο Κοκλώνη: τραγουδιστά με «γούτσου-γούστου» του ευχήθηκαν οι φίλοι του

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν πρόλαβε να ξημερώσει η 4η Αυγούστου και τα χρόνια πολλά για τον λέοντα Νίκο Κοκλώνη από τους φίλους του ξεκίνησαν αμέσως μετά τα μεσάνυχτα.

Όπως μοιράστηκε ο ίδιος αλλά και η παρέα του, από χθες βρίσκεται στην Ίμπιζα στην Ισπανία, έχοντας μαζί του δύο αγαπημένες φίλες με τις οποίες ξεκίνησαν μαζί φέτος τις διακοπές τους από τη Μύκονο, την Κατερίνα Καινούργιου και την Πηγή Δεβετζή. Μετά τη βραδιά που πέρασαν μαζί στο νησί των ανέμων στη συναυλία της Αννας Βίσση στο Jackie O,, οι τρεις τους ταξίδεψαν για την Ισπανία.

8F66AE882DB14C9BA3491B3C5DCD4D4A

Η αλλαγή της μέρας των γενεθλίων του βρήκε τον Νίκο Κοκλώνη στο εστιατόριο Sublimotion, μέσα στο Hard Rock Hotel, στην περιοχή Sant Josep de sa Talaia, ένα φημισμένο σποτ για τους fans της γαστρονομίας. Το Sublimotion έχει στο τιμόνι του τον πολυβραβευμένο (κάτοχο 2 αστεριών Michelin) Paco Roncero, μετρ της avant garde μοριακής κουζίνας. Όπως είδαμε στα στόρι που ανέβασαν, στο διάσημο φουτουριστικό εστιατόριο, το περιβάλλον για κάθε παρέα που απολαμβάνει το δείπνο της πριβέ εναλλάσσεται, ενώ παράλληλα εξελίσσεται γύρω τους ένα μοναδικό σόου.

Όσο για τους φίλους και συνεργάτες του πίσω στην Ελλάδα, όλοι του ευχήθηκαν ζεστά, επιστρατεύοντας την πιο θετική και παιχνιδιάρικη διάθεσή τους – από τη Δέσποινα Βανδή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δανάη Μπάρκα και τη Σίσσυ Χρηστίδου, μέχρι τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, με την οποία ήρθαν κοντά όταν εκείνη συμμετείχε στο σόου του, J2US. Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου, του τραγούδησε και α καπέλα το ‘Γούτσου-Γούτσου’ του σε βερσιόν γενεθλίων!


Ροή ειδήσεων

Advertisement