Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Ανακοινώνεται ο Τζερικόουλ Χέλεμς-Η ΚΑΕ πιθανώς να μην έχει κλείσει το ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς

Published

on

Τζερικόουλ Χέλεμς και τέλος; Θα φανεί στην πορεία, μιας και ο Προμηθέας πιθανώς να μην έχει κλείσει το ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» πιθανώς να αποκτήσει έναν ακόμη παίκτη, που ενδεχομένως να προέρχεται από την ελληνική αγορά.

Σε ό,τι αφορά τώρα, τον Αμερικανό, ο 22χρονος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πορτοκαλί όπως είχε αναφέρει η «Γ» σε παλαιότερο ρεπορτάζ της και τις επόμενες ημέρες αναμένεται κι επίσημα να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ΚΑΕ. Ο παίκτης αναμένεται να αφιχθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και συνάμα θα βοηθήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Για τον ίδιο ο Προμηθέας θα αποτελέσει το πρώτο επαγγελματικό του βήμα καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει δοκιμάσει την τύχη του εκτός τόπου κολλεγίου.

Ο Χέλεμς αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ, και είναι αρκετά αθλητικός. Έχει την ικανότητα να εκτελεί τόσο από κοντινή όσο και από μακρινή απόσταση, όντας παράλληλα ικανός στο να τελειώνει φάσεις πάνω από την στεφάνη.

Την περσινή σεζόν με τη φανέλα της NC State μέτρησε 13.7 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ανά παιχνίδι. Αποτέλεσε μέλος της ομάδας των Μπόστον Σέλτικς στο summer league του ΝΒΑ που προηγήθηκε.

Η προσθήκη του έρχεται να προστεθεί δίπλα σε αυτές των Βασίλη Μουράτου, Άρντολντας Κουλμπόκα, Ντι Τζέι Φάντερμπερκ, Άντονι Κάουαν, Δημήτρη Κακλαμανάκη, Τζο Γιανγκ και Μιχάλη Τσαϊρέλη, ενώ έχουν προηγηθεί κι οι ανανεώσεις του Νίκου Γκίκα και του Τρέβις Σίμπσον.

ΣΤΙΣ 20/8 ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στις 20 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία των αθλητών του Προμηθέα και τέσσερις ημέρες αργότερα (24/8) η πατρινή ομάδα θα βρεθεί στα Γιάννενα για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο και προς το τέλος του μήνα θα δώσει φιλικό παιχνίδι.

ΣΤΟΝ ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ο Ν. ΜΠΑΖΙΝΑΣ

Στον Αθλητικό Όμιλο Αγρινίου θα δοθεί τελικά με τη μορφή δανεισμού ο Νάσος Μπαζίνας, όπου εκεί θα συναντήσει τον αδελφό του Περικλή, αλλά και τον Κουρουπάκη με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες. Αμφότεροι θα αγωνιστούν με τα χρώματα της αγρινιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μπάσκετ.

ΣΤΟΝ Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ Ο ΒΑΛΜΠΕΡΓΚ

Όμως οι μετακινήσεις παικτών του Προμηθέα, δεν σταματούν στους προαναφερόμενους, αλλά συνεχίζονται, καθώς ο Σουηδός Βάλμπεργκ θα δοθεί στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, προκειμένου να πάρει συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μπάσκετ.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement