Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Παίκτης των πορτοκαλί ο Τζερικόουλ Χέλεμς

Δημοσιεύθηκε

στις

H KAE Προμηθέας ανακοινώνει την συμφωνία της με το Αμερικάνο καλαθοσφαιριστή Jericole Hellems, ο οποίος την αγωνιστική σεζόν 2022-23 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Jericole Hellems είναι 22 ετών (γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου 1999) έχει ύψος 2,01μ. και αγωνίζεται κυρίως ως small forward. Πρόκειται για έναν νέο αθλητή με μεγάλες προοπτικές, που θα κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη Γηραιά Ήπειρο, έπειτα από τετραετή παρουσία στο NCAA και τους North Carolina State Wolfpack. Κατά την διάρκεια της θητείας του στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα, ο Hellems είχε διαρκή εξέλιξη και συνεχή ανοδική πορεία στους μέσους όρους και τα ποσοστά του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 32 αγώνες, μετρώντας 13,7 πόντους, 4,5 ασίστ και 1,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ σούταρε με 40% από το τρίποντο.

Καλωσορίζουμε τον Jericole Hellems στην μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλες του τις φιλοδοξίες σε ατομικό επίπεδο, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement