Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Σκιάθος: «Έχω εξάρτηση από το ιντερνετικό σεξ» – Υποδυόταν τον ανήλικο σε sex forum o προφυλακιστέος πυροσβέστης

Δημοσιεύθηκε

στις

Προσωρινά κρατούμενος μέχρι να γίνει η δίκη του κρίθηκε ο 39χρονος πυροσβέστης που κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πρόσωπο που τον εμπιστευόταν να τη φυλάει, ανήλικης κάτω των 12 ετών. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χθες στην αναπληρώτρια ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα υπηρεσίας , κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι να γίνει η δίκη του.

Το επίσημο έγγραφο της διαθεσιμότητας

Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία, η συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του δεν ήταν πορνογραφικό και εκτίμησε ότι η προσωρινή του κράτηση οφείλεται στο βάρος της κοινής γνώμης, ενώ τόνισε ότι η έρευνα της υπόθεσης συνεχίζεται. Χθες ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια χωρίς την παρουσία των γονέων του ή άλλων συγγενών ή φίλων, με παρουσία της συνηγόρου υπεράσπισης, ενώ στα Δικαστήρια εμφανίστηκε κάποια στιγμή ένας εν ενεργεία πυροσβέστης, που σύμφωνα με πληροφορίες του παρέδωσε το έγγραφο του Αρχηγείου, σύμφωνα με το οποίο τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την υπόθεσή του.

Συνεχίζεται η προανάκριση

Σε επίπεδο προανάκρισης η μητέρα αναμένεται να εξεταστεί από ψυχολόγο και τα δύο ανήλικα κορίτσια 10 και 12 χρονών από παιδοψυχολόγο, ώστε το πόρισμα να περιληφθεί στη δικογραφία της υπόθεσης, ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί αν ο κατηγορούμενος εμπλέκεται σε ανάλογες υποθέσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement