Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τον «τσάκωσαν» με… «βράχο» ηρωίνης-Αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη ο άνδρας που συνελήφθη στα Σαγέικα για διακίνηση ναρκωτικών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενώπιον του Ανακριτή Πατρών θα οδηγηθεί για να απολογηθεί ο άνδρας που έπεσε στα δίχτυα της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, έχοντας στην κατοχή του 32 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και το χρηματικό ποσό των 1.660 ευρώ, στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε απασχολήσει ξανά τις Διωκτικές Αρχές κατά το παρελθόν και τώρα βρίσκεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη για διακίνηση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν σωματική έρευνα στον κατηγορούμενο, στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατάσχεσαν 32 γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου, το χρηματικό ποσό των 1.660 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement