Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το μεγάλο λάθος της Ρούλας Πισπιρίγκου στον θάνατο των τριών παιδιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η μεγαλύτερη όσο κι αποκαλυπτική αντίφαση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην δραματική υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών της στην Πάτρα την περίοδο 2019-2022 καταγράφεται – όπως αναδεικνύει το in – στην τελευταία φάση της απολογίας της για τον τρόπο που υπέστη ανακοπή η εννιάχρονη Τζωρτζίνα στις αρχές Απριλίου 2021 στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Παρότι η 33χρονη μητέρα (σσ εκπροσωπείται νομικά από τον δικηγόρο Θεσσαλονίκης Οθωνα Παπαδόπουλο) που κατηγορείται πλέον για τους φόνους και των τριών παιδιών της προχωρά σε πολύ προσεκτικούς ισχυρισμούς, χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις για τις συνθήκες νοσηλείας και τα μοιραία προβλήματα υγείας των τριών παιδιών της, στην εν λόγω απολογία δεν απέφυγε ένα μεγάλο λάθος της τελευταίας στιγμής που αφορά τις αντιδράσεις της όταν είχε υποστεί εκείνο το επεισόδιο (σσ αποδίδεται πλέον σε απόπειρα ανθρωποκτονίας ) που της προκάλεσε ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

Μία αλλαγή σε όσα υποστηρίζει, που είναι ενδεικτική για όσα προσπαθεί να κρύψει και να παρουσιάσει την δική της εκδοχή. Δείχνοντας όμως τι πραγματικά έχει συμβεί…

Το σημαντικό «λάθος» λοιπόν της 33χρονης φέρεται να έχει γίνει στην ερώτηση δικαστικού λειτουργού στην διάρκεια απολογίας της για όσα συνέβησαν στο Καραμανδάνειο πριν από έναν χρόνο. Η ανακρίτρια λοιπόν ανέφερε στην 33χρονη ότι «σύμφωνα με τις καταθέσεις των ιατρών όταν τους καλέσατε στον θάλαμο δεν τους δώσατε την εντύπωση ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό. Για ποιο λόγο είχατε αυτή την συμπεριφορά;»

Ροή ειδήσεων

Advertisement