Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πρόσωπα με αναφορά στην κοινωνία-Στην Πάτρα χθες Αργύρης, Κουτρουμάνης για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ

Published

on

«Θέλουμε τα ψηφοδέλτια να απαρτίζονται από ανθρώπους που έχουν αναφορά στην κοινωνία και όχι απλά από στελέχη που είναι συνεπή στις κομματικές τους υποχρεώσεις», δήλωσε ο Βαγγέλης Αργύρης χθες από την Πάτρα δίνοντας το στίγμα της αρμόδιας Επιτροπής για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και στην Αχαΐα.

Τον κ. Αργύρη συνόδευσε χθες στην Πάτρα ο πρώην υπουργός, Γιώργος Κουτρουμάνης, ο οποίος και από τη δική του πλευρά του, ανέφερε πως «αναζητούμε υποψήφιους που έχουν απήχηση στις τοπικές κοινωνίες ώστε να ξαναφέρουμε την κοινωνία κοντά μας. Το ενδιαφέρον και στην Αχαΐα είναι μεγάλο τόσο από έμπειρα πρόσωπα, όσο και από νεολαίους. Ο δικός μας ο ρόλος είναι γνωμοδοτικός».
Να σημειωθεί, πως όσον αφορά στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων ο κ. Αργύρης διευκρίνισε πως σκοπός είναι μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου να είναι έτοιμα σε όλη την Ελλάδα, ενώ αναφερόμενος στη χθεσινή συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν τα μέλη της Ν.Ε. Αχαΐας, των Συντονιστικών Επιτροπών και της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, έκανε λόγο για μία πρωτόγνωρη, ανοικτή διαδικασία, ώστε να ψηφοδέλτια να έχουν τη νομιμοποίηση της βάσης.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με πληροφορίες στη συζήτηση που ακολούθησε έπεσαν στο «τραπέζι» και ονόματα υποψηφίων, αλλά και ενδιαφερόμενων να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, ενώ όπως όλα δείχνουν στην Αχαΐα το ψηφοδέλτιο φαίνεται να έχει «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό και να υπολείπονται μόνο δύο- τρεις θέσεις με σκοπό να συμπεριληφθούν και νέα πρόσωπα που θα προσδώσουν τον χαρακτήρα της ανανέωσης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement