Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
Connect with us

Συνεργασίες

Το νέο OLYMPIA ODOS app που πρέπει να κατεβάσουμε όλοι στο κινητό μας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Τα τελευταία χρόνια ολο και περισσότεροι  επισκέπτες ανακαλύπτουν τις ομορφιές της Πελοποννήσου! Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι και το εμφανώς αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο και τώρα πλέον το OLYMPIA  ODOS APP, ένας  πολύ χρήσιμος συνοδηγός στα  ταξίδια μας για να  εξερευνίσουμε ολη την  Βόρεια  Πελοπόννησο.

Η καινοτόμα εφαρμογή της Ολυμπίας Οδού είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν για όλους   για λειτουργικά συστήματα iOS και Android και προσφέρει υπηρεσίες που αναβαθμίζουν σημαντικά την άνεση και την ασφάλεια κάθε ταξιδιώτη στον αυτοκινητόδρομο.

Μία εφαρμογή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να προγραμματίζουν με μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια το ταξίδι τους, ενώ φροντίζουν να εμπλουτίζουν τη διαδρομή τους με ακόμα περισσότερες απολαυστικές εμπειρίες. Η εφαρμογή παρέχει νέες δυνατότητες στους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου, ενσωματώνοντας ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής σε μία ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών που κάνουν κάθε διαδρομή πιο ευχάριστη και πιο ασφαλή.

Όλοι οι ταξιδιώτες, ανεξαρτήτως συνδρομής στον πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS, θα λατρέψουν αυτό το νέο app, αφού μέσω αυτού έχουν πρόσβαση σε μια γκάμα από «έξυπνες» υπηρεσίες που τους επιτρέπουν να υπολογίζουν το κόστος των διοδίων, να επιλέγουν τη βέλτιστη διαδρομή και να ενημερώνονται σχετικά με την πρόγνωση της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο. Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα στους χρήστες, μέσω του διαδραστικού χάρτη της εφαρμογής,  να εντοπίζουν  εγκαίρως σημεία ενδιαφέροντος όπως Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, Χώρους Στάθμευσης και Υγιεινής, εξόδους από τον αυτοκινητόδρομο κ.α. καθώς και να συνδέονται τηλεφωνικά με το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Με στόχο να αναδείξει τα ωραιότερα σημεία πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, η εφαρμογή αποτελεί ταυτόχρονα και έναν -νέας γενιάς- ταξιδιωτικό οδηγό της Βόρειας Πελοποννήσου με δεκάδες επιλεγμένα αξιοθέατα, στα οποία όλοι οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν εικονικά.

Με αιχμή του δόρατος την καινοτομία και τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, η Ολυμπία Οδός, από την έναρξη της κατασκευής του αυτοκινητόδρομού της, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, έχοντας επιτύχει τη μείωση κατά 93% των τροχαίων ατυχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα. Επιπλέον, βάζοντας τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο των διαδικασιών της, η εταιρεία ήταν η πρώτη που εφάρμοσε το Hybrid, ένα σύστημα που επιτρέπει τη χιλιομετρική χρέωση διοδίων με αποτέλεσμα τη μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων, αλλά και τη δικαιότερη χρέωση των ταξιδιωτών.

Για τους συνδρομητές του πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS τα οφέλη είναι ακόμα περισσότερα, καθώς τους επιτρέπει να πραγματοποιήσουν μέσω αυτής όλες τις ενέργειες που αφορούν το λογαριασμό τους, όπως να τον φορτίσουν ηλεκτρονικά, να παρακολουθούν 24/7 το λογαριασμό τους, να επεξεργάζονται τα στοιχεία του προφίλ τους και να δηλώνουν την απώλεια ή κλοπή του.

Μέσα από κάθε της βήμα, η Ολυμπία Οδός παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον δημιουργώντας έργο προστιθέμενης αξίας για όλους μας. Και τώρα, η εταιρεία μάς καλεί στη νέα, ψηφιακή εποχή μέσα από το Olympia Odos App!

Συνεργασίες

H Interamerican αναδείχθηκε “True Leader” της ελληνικής οικονομίας 

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανάμεσα στους True Leaders της χρονιάς για το οικονομικό έτος 2021 βρίσκεται η Interamerican σύμφωνα με τον θεσμό ICAP CRIF, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στον κλάδο της ασφάλισης. 

 

Η συγκεκριμένη βράβευση συγκαταλέγει την Interamerican Ελληνική Εταιρία Ασφαλίσεων Ζημίων Μονοπρόσωπη Α.Ε. ανάμεσα στους “True Leaders” για το προηγούμενο έτος, καθώς πληροί όλα τα κριτήρια αξιολόγησης του θεσμού που αφορούν στην κερδοφορία, τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολεί, τον κύκλο εργασιών και τη βαθμολογία στο ICAP CRIF Score.

 

Ο Rene Scholten, CFO του ομίλου Interamerican δήλωσε σχετικά: «Στην Interamerican αποτελούμε έναν ισχυρό εταίρο στην οικονομία της χώρας, δημιουργώντας  ταυτόχρονα αξία στο κοινωνικό σύνολο. Παρά τις αντίξοες συνθήκες της προηγούμενης χρονιάς, η Interamerican συνέχισε να αναπτύσσεται, διατηρώντας την ηγετική της θέση στον κλάδο της ασφάλισης και δημιουργώντας σταθερές βάσεις για την επόμενη μέρα. Βάσεις που είναι και παραμένουν ισχυρές χάρις στους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρία, τον μέτοχο, τους συνεργάτες και πελάτες που την εμπιστεύονται». 

 

****

Λεζάντα φωτογραφίας: O CFO του ομίλου Interamerican, κ. Rene Scholten κατά την παραλαβή του βραβείου

 

Γραφείο Τύπου 

Ομίλου INTERAMERICAN

Τηλ. 210 – 9461585

Περισσότερα

Άρθρα-Συνεργασίες

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ των εορτών!

Δημοσιεύθηκε

στις

Γράφει ο Νίκος Γ. Σουγλέρης

O Calvin Coolidge, ο 30ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, είπε κάποτε: “Τα Χριστούγεννα δεν είναι μία ημερομηνία ή μία χρονική περίοδος, αλλά είναι μία νοητική κατάσταση. Το να αγαπάς την Ειρήνη, το να έχεις καλή και θετική διάθεση, το να ξεχειλίζεις από ενσυναίσθηση και φιλευσπλαχνία, αυτό σημαίνει πως διαθέτεις το Αληθινό Πνεύμα των Χριστουγέννων” Καθώς περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερο πείθομαι πως τα Χριστούγεννα έχουν χάσει το αληθινό τους νόημα και είναι πιά για τους περισσότερους μία ευκαιρία για διασκέδαση, κατανάλωση και επίδειξη. Τα ρούχα είναι καινούρια και λαμπερά, βελούδα και παγιέτες για τις κυρίες, σκούρα κοστούμια για τους κυρίους, φώτα, κεριά αναμμένα, λαμπάκια παντού, δείπνα και brunch σε πεντάστερα, ξεφάντωμα και ρεβεγιόν σε μπουζούκια.

Όμως τα έθιμα σιγά-σιγά σβήνουν, ελάχιστα πιά σπίτια μοσχομυρίζουν από το φρέσκο βούτυρο των κουραμπιέδων ή το γαρύφαλλο και την κανέλα από τα μελομακάρονα που ψήνονται. Το οικογενειακό τραπέζι με το σμίξιμο μικρών και μεγάλων είναι για πολλούς από τους νεότερους μία οικογενειακή αγγαρεία -πολύ θα το ήθελαν να βρίσκονται σε κάποιο στολισμένο σαλέ στα χιόνια. Και όλο και πιό συχνά λείπουν από το τραπέζι οι παππούδες και οι γιαγιάδες που είναι ξεχασμένοι σε κάποιο οίκο ευγηρίας η σε κάποιο γηροκομείο. Και υπάρχει και ένας άλλος κόσμος, εκεί που τα λαμπάκια δεν υπάρχουν η είναι σβηστά. Κόσμος που είναι φτωχός και δεν μπορεί να έχει ούτε τα στοιχειώδη, άνθρωποι που είναι άρρωστοι ή βιώνουν κάποια απώλεια, είτε θάνατο είτε χωρισμό. Για τους ανθρώπους αυτούς τα Χριστούγεννα, η εποχή που είναι υποχρεωτικό να είσαι και να φαίνεσαι χαρούμενος, είναι ένα μαρτύριο. Όχι τυχαία την περίοδο των εορτών σημειώνονται οι περισσότερες αυτοκτονίες, είναι αδύνατον για κάποιους να επωμιστούν άλλο το βάρος της αποτυχίας ή της δυστυχίας τους. Ας μην μελαγχολούμε όμως. Υπάρχει και μία μερίδα συμπολιτών μας που πραγματικά απολαμβάνουν τα Χριστούγεννα: Τα παιδιά! Που περιμένουν άγρυπνα τον Αη Βασίλη να τους φέρει τα δώρα τους, που τα ματάκια τους ψάχνουν στις σκιές του φωτισμένου δέντρου να ανακαλύψουν τα κρυμμένα ξωτικά, που λατρεύουν να βλέπουν τις ταινίες ή να διαβάζουν τα βιβλία για το κοριτσάκι με τα σπίρτα ή για τον γερο-τσιγκούνη Σκρούτζ και τα φαντάσματα της παραμονής. Γι αυτά τα παιδιά και μόνο, φίλοι μου, αξίζει τον κόπο να συμμετέχουμε όλοι στη γιορταστική ατμόσφαιρα. Γιατί, όπως είπε και ο Coolidge, αν η καλοσύνη και η καλή μας διάθεση καταναλώνεται όλη στις γιορτές και μετά επιστρέφουμε στον κακό και μίζερο εαυτό μας, νομίζω πως έχουμε χάσει το νόημα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους σας!

Περισσότερα

Συνεργασίες

Τις γιορτές ταξιδεύουμε με την ασφάλεια της Interamerican

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

H Interamerican, έχοντας στόχο να βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα στους ασφαλισμένους της έχει πάρει και εφέτος τα κατάλληλα μέτρα κατά την περίοδο των εορτών, ώστε οι πελάτες της να νιώθουν ασφαλείς και να μπορούν να απολαύσουν με τους αγαπημένους τους τις ξεχωριστές αυτές ημέρες χαράς και ηρεμίας.

Ειδικότερα τους παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα οδικής ασφάλειας και εξυπηρέτησης, προσφέροντας βοήθεια και λύσεις, γρήγορα και εύκολα, οτιδήποτε κι αν συμβεί.

Η 24ωρη γραμμή Οδικής Βοηθείας 1158 της Interamerican λειτουργεί αδιάλειπτα καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, με άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε στιγμή ανάγκης στο δρόμο. Με εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα οχήματα, η ομάδα της Οδικής Βοήθειας προσφέρει ταχύτατη επιτόπου εξυπηρέτηση και φροντίζει για την αποκατάσταση κάθε βλάβης, αλλά και κάθε διαδικασία σε περίπτωση ατυχήματος, τόσο για το όχημα, όσο και για τους επιβάτες. 

Αξιοποιώντας την τεχνολογία για καλύτερη εξυπηρέτηση, η Εταιρία δίνει τη δυνατότητα κλήσης οδικής βοήθειας απλά και γρήγορα με ένα κλικ μέσω της εφαρμογής Drive On, εντελώς δωρεάν. Με το Drive On app ο ασφαλισμένος μπορεί να καλέσει την οδική βοήθεια, παρακολουθώντας σε real time την πορεία και τον χρόνο άφιξης του εξειδικευμένου συνεργάτη της Interamerican.

Παράλληλα, για κάθε επείγον περιστατικό υγείας, η Γραμμή Υγείας 1010 της Interamerican είναι στη διάθεσή των ασφαλισμένων 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Διαθέτοντας ένα μοναδικό δίκτυο υποδομών, εξειδικευμένοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και ο σύγχρονος στόλος στις υπηρεσίες Υγείας, που περιλαμβάνει ασθενοφόρα, ελικόπτερα και αεροπλάνα, αναλαμβάνει την ασφαλή και υπεύθυνη υγειονομική μεταφορά του ασθενούς στην πλησιέστερη ενδεδειγμένη νοσηλευτική μονάδα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Έχοντας ως στρατηγική προτεραιότητα την προαγωγή της ασφάλειας κάθε στιγμή, η Interamerican και αυτές τις γιορτές ταξιδεύει μαζί σας και παρέχει λύσεις για κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη.

 

 

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα