Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Δημοσιεύθηκε

στις

Άνδρας στο Αστροχώρι Άρτας σκότωσε τον 80χρονο πεθερό του μετά από καβγά που είχαν μεταξύ τους, σύμφωνα με τοπικά μέσα. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, όταν συνεπλάκησαν γαμπρός και πεθερός.

Το θύμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς.

Άνδρας στο Αστροχώρι Άρτας σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 80χρονο πεθερό του μετά από καβγά που είχαν μεταξύ τους, σύμφωνα με τοπικά μέσα. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 29χρονου δράστη που έχει εξαφανιστεί μετά από ό, τι συνέβη.

Το Αστροχώρι είναι ορεινό χωριό και ανήκει στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Το θύμα δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, όταν συνεπλάκησαν ο γαμπρός και πεθερός.

Γιατί τον σκότωσε

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 29χρονος και πατέρας ενός παιδιού, ζούσε στην Άρτα και αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Το μεσημέρι ο πατέρας της γυναίκας, πήγε στην Άρτα και πήρε την κόρη του από το σπίτι της και την οδήγησε στο πατρικό σπίτι στο Αστροχώρι.

Ο σύζυγος οπλισμένος με την καραμπίνα τους ακολούθησε και φτάνοντας στο χωριό πήγε στο σπίτι του πεθερού του, όπου τον πυροβόλησε τέσσερις φορές.

Αμέσως μετά έφυγε προς το βουνό. Η Αστυνομία, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο 29χρονος κατάγεται από το γειτονικό χωριό Μεσόπυργο και γνωρίζει καλά την περιοχή.

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement