Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κρυονέρι: Παραλίγο τραγωδία από άνδρα που κυνηγούσε αγριογούρουνα – Τραυματίστηκε γυναίκα

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάτοικος στο Κρυονέρι είχε βγει… για κυνήγι χθες αργά το βράδυ στη περιοχή του, αναζητώντας την αγέλη των αγριογούρουνων που κατεβαίνουν μέχρι τον Διόνυσο αναζητώντας τροφή.

Όταν αντελήφθη ότι τα αγριογούρουνα βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από εκείνον έβγαλε την καραμπίνα του και άρχισε να τα καταδιώκει πυροβολώντας προς το μέρος τους. Όμως η απροσεξία του παραλίγο να οδηγήσει σε τραγωδία καθώς από τα σκάγια του όπλου τραυματίστηκε μια γειτόνισσα του που είχε βγει από το σπίτι της για να δει τι συνέβαινε.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη επιτόπου. Πρόλαβε να σκοτώσει ένα αγριογούρονο και να τραυματίσει ακόμη ένα.

Πρέπει να επισημανθεί πως η αύξηση του πληθυσμού των αγριογούρουνων έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις τα τελευταία χρόνια ενώ σε αρκετές περιοχές, τόσο στη Πελοπόννησο, όσο και στη Μακεδονία έχει επανειλημμένα ζητηθεί η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

«Το Κρυονέρι τα βράδια μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη»

Η υπεύθυνη φιλοζωϊας του δήμου Διονύσου, Μαρία Αντωνοπούλου , έκανε λόγο για εμπόλεμη ζώνη.

«Χωρίς δόση υπερβολής τα βράδια, ειδικά τώρα που λείπει αρκετός κόσμος σε διακοπές, φοβάσαι να βγάλεις το σκύλο σου βόλτες στις ρεματιές του Κρυονερίου από τους πυροβολισμούς. Λες και βρισκόμαστε σε εμπόλεμη ζώνη. Αν και ο δήμος Διονύσου έχει καταστήσει σαφές σε όλους τους δημότες ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί λαθροθηρίες, υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν δυστυχώς, λες και δεν έχουν λεφτά να πάνε στο κρεοπωλείο να αγοράσουν κρέας».


Ροή ειδήσεων

Advertisement