Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Παναγιώτης Μέρμελας στην ΠΟΣΕΗ

Published

on

Ο Μέρμελας Παναγιώτης, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ) και μέλος του Δ.Σ. ΣΕΗ Αχαΐας «Ο ΒΑΤΤ» προερχόμενος από την παράταξη ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΑΧΑΪΑΣ, μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΒΕΑ) στις 23 & 24 Ιουλίου, κατέλαβε θέση μέλους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την παράταξη ΠΑΣΚΕΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ που δέχτηκε την υποψηφιότητά του καθώς και τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα που τον τίμησαν με την ψήφο τους. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον επικεφαλής της Ν.Κ.Η. Αχαΐας, Δημόπουλο Βασίλη, για τον ανιδιοτελή αγώνα του για την παράταξη και για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη στον συνάδελφό μας.
Μετά από πολλά χρόνια καθαρού και τίμιου συνδικαλιστικού αγώνα ξεκινώντας από το μηδέν μπορέσαμε να φτάσουμε στο ανώτατο όργανο του κλάδου μας. Η εκπροσώπηση της περιοχής μας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί μπορούμε να μεταφέρουμε άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες.
Το επάγγελμά μας έχει να κάνει με την ασφαλή χρήση και την προώθηση νέων τεχνολογιών στις εγκαταστάσεις. Νέα πρότυπα, νέοι κανονισμοί, ηλεκτρονικά πιστοποιητικά, νέα υλικά κ.ά., απαιτούν συνεχή ενημέρωση και σεμινάρια.
Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι η έλλειψη τεχνικού προσωπικού. Ενώ υπάρχουν μαθητευόμενοι ηλεκτρολόγοι βλέπουμε μια τάση να απορροφώνται από άλλες εργασίες εκτός ειδικότητας.
Στόχος μας, σαν παράταξη, είναι ο συνεχής αγώνας για την προάσπιση των συμφερόντων του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη. Θέλουμε όλους τους συναδέλφους δίπλα μας για να μπορούμε να αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς τους και για να μπορούμε να αντλούμε δύναμη για τη συνέχεια.

ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΑΧΑΪΑΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement