Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων Πατρών: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Ζώης Καράμπελας

Δημοσιεύθηκε

στις

Παίκτης του Απόλλωνα Πατρών είναι και τυπικά ο Ζώης Καράμπελας καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από την Πατρινή ΚΑΕ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Η ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 21χρόνο (1.86, 27 Απριλίου 2001) ποιντ-γκαρντ, Ζώη Καράμπελα.

Ο Ζώης Καράμπελας ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Πόρτο Ράφτη, έκανε μεταγραφή στον ΔΟΥΚΑ, ακολούθως πήγε στο Περιστέρι και την σεζόν 18-19 έκανε το ντεμπούτο του στην Α1 Εθνική, σε έναν αγώνα με τον Χολαργό.

Τη σεζόν 2018-19, ανακηρύχθηκε Καλύτερος Νέος Παίκτης της Α1 και πέρσι αγωνίστηκε στην Λάρισα.

Ο Καράμπελας έχει υπάρξει μέλος των «μικρών» Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, με τις οποίες πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του 2018 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19 του 2019.

Τον Φεβρουάριο του 2021, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών ώστε να συμμετάσχει στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022. Ο πρώτος αγώνας ήταν κόντρα στην Βοσνία, ήττα με 69-84, με τον ίδιο να έχει 2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ».

«ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ  ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ»

Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας των δυο πλευρών, ο Ζώης Καράμπελας, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Πατρών. Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία, να γνωριστώ με τους νέους μου συμπαίκτες, να βρούμε χημεία και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό μέσα στο γήπεδο.

Γνωρίζω την δυναμική που έχει ο κόσμος του Απόλλωνα και  τον περιμένουμε να έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει».

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement