Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μύκονος: Συνελήφθη ο 29χρονος που ξάφρισε πανάκριβο ρολόι

Δημοσιεύθηκε

στις

Την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση και άλλων κλοπών βρήκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας στη Μύκονο, όταν συνέλαβαν έναν 29χρονο αλλοδαπό που ξάφρισε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ένα πανάκριβο ρολόι από μια αλλοδαπή.

Ο δράστης πλησίασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής τη γυναίκα που έπινε το ποτό της στο εσωτερικό ενός καταστήματος στο νησί των ανέμων και άρπαξε με περίτεχνο τρόπο από το χέρι της το αξίας 30.000 ευρώ ρολόι που φορούσε. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν άμεσα να τον εντοπίσουν και αναγνωρίστηκε από την ιδιοκτήτρια του ρολογιού, το οποίο της επιστράφηκε.

Στην κατοχή του 29χρονου και σε έρευνα που έγινε στην κατοικία όπου διέμενε, βρέθηκαν άλλο ένα πολυτελές ρολόι χειρός, ανδρικό αυτή τη φορά, κοσμήματα, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «πάστας», μετρητά ύψους 1.805 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement