Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κόλλησε κορωνοϊό και ο Μπουρλά: «Έχω λάβει τέσσερις δόσεις και κάνω αγωγή με Paxlovid»

Δημοσιεύθηκε

στις

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Άλμπερτ Μπουρλά. Ο επικεφαλής της Pfizer έκανε γνωστό πως έχει λάβει τέσσερις δόσεις εμβολίου και ακολουθεί αγωγή με το αντιικό χάπι Paxlovid.

Η ανάρτησή του:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρέθηκα θετικός στην COVID-19. Είμαι ευγνώμων που έχω λάβει τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και αισθάνομαι καλά, ενώ εμφανίζω πολύ ήπια συμπτώματα. Έχω απομονωθεί και έχω ξεκινήσει μια αγωγή με Paxlovid.

Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ στις προσπάθειές μας να καταπολεμήσουμε αυτή την ασθένεια που είμαι σίγουρος ότι θα έχω ταχεία ανάρρωση. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τις διαρκείς προσπάθειες των συναδέλφων μου της Pfizer που εργάστηκαν για να καταστήσουν τα εμβόλια και τις θεραπείες διαθέσιμες για μένα και για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το Paxlovid δεν είναι εγκεκριμένο, αλλά έχει λάβει άδεια για επείγουσα χρήση από τον FDA για τη θεραπεία του ήπιου έως μέτριου βαθμού COVID-19 σε ασθενείς υψηλού κινδύνου 12+, βάρους τουλάχιστον 40 kg, με θετικά αποτελέσματα της ιικής εξέτασης SARS-CoV-2».


Ροή ειδήσεων

Advertisement