Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων Πατρών: Και επίσημα Τηλέμαχος Βησσαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ακόμη απόκτηση αθλητή ανακοίνωσε η ΚΑΕ Απόλλων, ενόψει της νέας περιόδου κι ενόψει του πρωταθλήματος της Basket League.

Έκανε δικό της κι επίσημα τον Τηλέμαχο Βησσαρίου, ο οποίος και αποτελεί παίκτη-επένδυση για το μέλλον.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλωνα 1926, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 20χρονο γκαρντ-φόργουορντ Τηλέμαχο Βησσαρίου (1.97, 2002) ο οποίος αποτελεί έναν παίκτη-επένδυση για το μέλλον. Ο Βησσαρίου πέρσι αγωνίστηκε στην Λάρισα  έχοντας συγκεκριμένο ρόλο και χρόνο συμμετοχής ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Θεσσαλική  πόλη όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στη sports academy Λάρισας. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Περιστέρι όπου είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός στην basketleague και μάλιστα ήταν αρχηγός της εφηβικής ομάδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας τη σεζόν 2019-20».

«ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ»

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, των δυο πλευρών, ο Τηλέμαχος Βησσαρίων, δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Απόλλων. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση αλλά και τον κόουτς που με διάλεξε και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία και αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως μέσα από την πολύ δουλειά, τα καλύτερα θα έρθουν».

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement