Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα- Δείτε φωτογραφίες από παραλία στην Εύβοια

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις ξέγνοιαστες διακοπές του στην Ελλάδα συνεχίζει ο Μπόρις Τζόνσον, την ώρα που η αντιπολίτευση στη Βρετανία «βράζει», κατηγορώντας τον πως έχει αφήσει, στην ουσία, «ακέφαλη» τη χώρα του, στις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής του.

Νέο δημοσίευμα της «Sun» παρουσιάζει φωτογραφίες του Βρετανού πρωθυπουργού με την οικογένειά του σε έναν απομονωμένο όρμο στην Εύβοια.

Δείτε τις φωτογραφίες της βρετανικής εφημερίδας

bojo1
bojo2

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι ντόπιοι – που έμειναν έκπληκτοι με το πώς η παρέα του Τζόνσον βρήκε το ερημικό σημείο κοντά σε ένα χωριό – είπαν ότι ο πρωθυπουργός φαινόταν «χαλαρός» καθώς διάβαζε ένα βιβλίο, ενώ ο δίχρονος γιος του, Γουίλφ έκανε κουπί. Μαζί τους, φυσικά, και η 34χρονη σύντροφος του Βρετανού πρωθυπουργού, Κάρι Σίμοντς.

Ένας ντόπιος, μάλιστα, δήλωσε στη «Sun»: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ ευτυχισμένος και μου ανέφερε: “Δεν έχω ιδέα πώς ο Μπόρις βρήκε αυτή την παραλία – ακόμη και οι ντόπιοι που ζουν εδώ για χρόνια δεν την ξέρουν και η ομάδα του ήταν οι μόνοι άνθρωποι εκεί”. Είναι ένα υπέροχο σημείο, αλλά δεν υπήρχε κάπου σκιά, η θερμοκρασία άγγιζε τους 34 βαθμούς Κελσίου οπότε δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί για πολύ ώρα με τα παιδιά του. Έφυγαν καθώς έδυε ο ήλιος με δύο μεταφορικά οχήματα για άτομα που ήταν παρκαρισμένα στο χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία».

Ο Τζόνσον επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα από το ταξίδι που έκανε στη Σλοβενία με την Κάρι Σίμοντς. Το ζευγάρι έμεινε στο θέρετρο πέντε αστέρων Vila Planinka στην περιοχή Jezersko – περίπου μισή ώρα από την πρωτεύουσα Λιουμπλιάνα – όπου τα δωμάτια κοστίζουν έως και 542 λίρες τη βραδιά. Η επόμενη στάση του ήταν η Ελλάδα, καθώς το Σάββατο εθεάθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η φωτογραφία της «Sun»

bojo3

Φωτογραφία του «BoJo» από την Κάρυστο

Μια νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε χθες, έδειχνε τον απερχόμενο Βρετανό πρωθυπουργό να χαλαρώνει στην Κάρυστο.

Με κοντομάνικο μπλουζάκι και τα γνωστά αχτένιστα μαλλιά, φαίνεται να έχει μπροστά του πακέτα φαγητού και λάπτοπ, πάνω από το οποίο εργάζεται, ενώ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, βρίσκεται σε σημείο πάνω από τη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, σε ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η Daily Mail, διευκρινίζεται ότι ο Τζόνσον βρέθηκε στο εστιατόριο «The Aegean» στην Κάρυστο, πάνω από την παραλία Ποταμός.

Λίγες εβδομάδες πριν αποχωρήσει από την πρωθυπουργία, ο Τζόνσον επέλεξε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Η επιλογή του όμως προκάλεσε σάλο στη Βρετανία.

boris-mak12

 

Οι Βρετανοί τον στοχοποιούν καθώς, όπως λένε, απολαμβάνει τις διακοπές του, ενώ η Βρετανία μαστίζεται από κρίση κόστους ζωής.

Όπως σχολιάζει η Daily Mail, η οποία παραθέτει βίντεο και φωτογραφίες από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του protothema.gr το Σάββατο, με τα ψώνια του Μπόρις Τζόνσον σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη, οι επικριτές του αναφέρουν ότι ηγείται μίας «κυβέρνησης ζόμπι». Από την πλευρά τους οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής Τζόνσον ως ένα «μεγάλο πάρτι», καθώς εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την Κάρι Σίμοντς στην Ελλάδα.

dailymail

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου ο Βρετανός πρωθυπουργός βρέθηκε στη Νέα Μάκρη. Όπως φαίνεται και στα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr ο Τζόνσον βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ και ψώνισε μόνος του ακολουθούμενος διακριτικά από άνδρα της ασφάλειάς του.

Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους για να τον καταγράψουν ενώ μία γυναικεία φωνή ακούγεται να του λέει «Hi». Ο Μπόρις Τζόνσον σε φιλική διάθεση σήκωσε το χέρι του και χαιρέτησε και αυτός.

Μαζί του μπροστά στα… ψυγεία του σούπερ μάρκετ καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό και η σύζυγός του, Κάρι Σίμοντς.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, φορώντας πουκάμισο και σακάκι δίχως γραβάτα, έκανε ο ίδιος τα ψώνια του στο τοπικό κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, προσπάθησε σε σπαστά ελληνικά να ρωτήσει ο ίδιος εάν μία συσκευασία περιέχει ημιάπαχο γάλα.

Ο Μπόρις Τζόνσον πλήρωσε μόνος του τα προϊόντα που πήρε και βγαίνοντας επιβιβάστηκε σε ένα από τα οχήματα της ασφάλειάς του που τον περίμεναν έξω από το σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον και η οικογένειά του διατηρούν ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα και ένα υπέροχο εξοχικό σπίτι στο Πήλιο, στο Χόρτο, το οποίο και επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Η θέα από το σπίτι τους στο Πήλιο:

Το σπίτι είναι χτισμένο με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και πισίνα. Σημειώνεται πως ο Μπόρις Τζόνσον είναι λάτρης του ελληνικού πολιτισμού ενώ γνωρίζει και ομιλεί αρχαία ελληνικά.


Ροή ειδήσεων

Advertisement