Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Την είχαν… «σπιτώσει»!- Ενώπιον της δικαιοσύνης γιος και γονείς για αρπαγή 16χρονης στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

 

Με την κατηγορία της αρπαγής ανήλικης θα οδηγηθούν ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών της Πάτρας, γονείς και ο γιος τους, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από την καταγγελία της μητέρας της 16χρονης ό,τι υποστήριξαν τη διαφυγή από το σπίτι της και της προσέφεραν καταφύγιο στο δικό τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «συνελήφθησαν στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις ημεδαποί, δύο άνδρες και μια γυναίκα (γονείς – γιος), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, υποστήριξαν την διαφυγή της, από την οικία της και την φιλοξενούσαν στην δική τους οικία.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Πάτρας, οι κατηγορούμενοι γονείς, ενώ λίγη ώρα αργότερα, προσήλθε αυτοβούλως, μαζί με την ανήλικη, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και συνελήφθη ο τρίτος κατηγορούμενος (υιός των συλληφθέντων).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σε νοσοκομείο της Πάτρας, για την παροχή ιατρικής βοήθειας και εκτίμησης».

Λίγες ημέρες πριν η μητέρα της 16χρονης, φέρεται να είχε εκφράσει αγωνία για την τύχη της κόρης της, καταγγέλλοντας μάλιστα, πως ο σύντροφός της την κακοποιεί, ωστόσο εκείνη αρνιόταν να τον εγκαταλείψει.

Σύμφωνα δε, με τη μητέρα της ανήλικης, η κοπέλα φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία μάλιστα χρειάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο της Αθήνας, από το οποίο «έφυγε» με τη βοήθεια του συντρόφου της.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της 16χρονης, τότε η κόρη της είχε επιστρέψει στο σπίτι έχοντας μελανιές σε όλο της το σώμα και γι’ αυτό είχε υποβληθεί μήνυση.


Ροή ειδήσεων

Advertisement