Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πήγε με ταξί να πάρει ναρκωτικά

Συνελήφθη μετά από «επίσκεψη» στα Σαγέικα, απ’ όπου και είχε προμηθευτεί ηρωίνη

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρότι κινήθηκε με ταξί δεν στάθηκε και τόσο τυχερός και έπεσε στα χέρια του νόμου και πλέον κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο πρωταγωνιστής του παραπάνω περιστατικού, σύμφωνα με το ilialive.gr πήρε ταξί από κωμόπολη του κάμπου της Ηλείας για να μεταβεί στα Σαγέικα, προκειμένου να αγοράσει ηρωίνη.

Όμως σε έλεγχο που έκανε η ΟΠΚΕ στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, τον εντόπισε μαζί με τα ναρκωτικά αλλά και άλλες εκκρεμότητες που είχε με το νόμο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «… συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δέκα γραμμάρια ηρωίνης, 355 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών».

Ροή ειδήσεων

Advertisement