Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, παρόλο που βρισκόμαστε σε προετοιμασία ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Ένα παιχνίδι που δεν περίμενα να είχε φάσεις και από τις δύο πλευρές καθώς όταν βρίσκεσαι σε περίοδο προετοιμασίας είσαι κουρασμένος και εμείς κάναμε και πρωινή προπόνηση. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες την ευκαιρία που κάναμε εμείς, δεν μπήκε το γκολ ενώ αυτή που έκανε ο αντίπαλος μπήκε.

Στην επανάληψη κάναμε αρκετές αλλαγές και ο ρυθμός παρέμεινε ακόμα καλός. Νομίζω ήμασταν αρκετά καλοί, κερδίσαμε πολλές μπάλες κοντά στην περιοχή του αντιπάλου και στην λεπτομέρεια δεν σκοράραμε.

Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και όλα θα πάνε καλά. Αυτό όμως που με ευχαρίστησε ήταν ότι είδα πολύ μεγάλο πάθος από τα παιδιά για να μην χάσουν το παιχνίδι. Διαλέγουμε να παίζουμε δύσκολα παιχνίδια γιατί τέτοιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που παρά την κούραση έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τους βγάζω το καπέλο, καθώς και στον κόσμο που ήρθε από την Πάτρα και μας στήριξε έστω και σε φιλικό παιχνίδι».


Ροή ειδήσεων

Advertisement