Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα κινηθεί νομικά για την ακύρωση συναυλίας του στην Κέρκυρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται στην Κέρκυρα καθώς είχε συναυλία, για τις 19 Αυγούστου, στο Παλαιό Φρούριο, ωστόσο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο λαϊκός τραγουδιστής δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φανερά ενοχλημένος, εξηγεί τους λόγους που δεν θα τον δουν οι θαυμαστές του στην Κέρκυρα.

6091_NIKOS_IKONOPOYLOS_07072022

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονομόπουλος γράφει:
«Φίλοι μου στην Κέρκυρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επικοινωνώ μαζί σας από την όμορφη πόλης της Κέρκυρας και θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τη ματαίωση της συναυλίας μου που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας. Δυστυχώς, η Αρχαιολογία της Κέρκυρας, θεώρησε ότι η συναυλία μας με την Φιλαρμονική Εταιρία Σκριπερού Κερκύρας δεν σύναδε με την ιστορικότητα του χώρου. Προφανώς, η Αρχαιολογία ενεργεί με όλως περίεργα κριτήρια περί της πολιτισμικής ποιότητας, επιτρέποντας κατά το δοκούν τη διεξαγωγή συναυλιών στον χώρο του Παλαιού Φρουρίου. Η απόρριψη της αίτησής μας, μας κοινοποιήθηκε μόλις χθες, 17 Αυγούστου 2022 και ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη διεξαγωγή της συναυλίας. Δεν περίμενα ποτέ ότι το κοινό της Κέρκυρας θα είχε τέτοια αντιμετώπιση από την Κυρία Αρχαιολογία. Βέβαια, Κερκυραίοι φίλοι, μας ενημέρωσαν ότι δεν είμασταν μόνο εμείς θύματα της νοοτροπίας της Αρχαιολογίας Κέρκυρας. Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί σας. Μαζί με εσάς αδικήθηκα κι εγώ από την νοοτροπία της Αρχαιολογίας. Βεβαίως, το θέμα δεν θα μείνει έτσι. Θα έχει την ανάλογη νομική αντιμετώπιση. Στους χιλιάδες φίλους μου που έχουν ήδη εκδώσει εισιτήρια, όπου βεβαίως θα τους τους επιστραφούν άμεσα τα χρήματά τους, υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα είμαι μαζί τους».

unnamed

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας / NDPPHOTO


Ροή ειδήσεων

Advertisement