Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Οι γιατροί έκαναν τα πάντα…»- Η κόρη του άτυχου, Μιχάλη Χριστόπουλου που κατέρρευσε στα ΤΕΠ του ΠΓΝΠ μιλά στη «Γ»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Ήταν η κακιά στιγμή… Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έκαναν τα πάντα για να επαναφέρουν τον πατέρα μου στη ζωή, αλλά δυστυχώς, τον χάσαμε…», δήλωσε η κόρη του Μιχάλη Χριστόπουλου που κατέρρευσε στα ΤΕΠ του ΠΓΝΠ προδομένος από την καρδιά του, λίγο αφότου έφθασε στο Νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι.

Με αφορμή την προσπάθεια κάποιων να… αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της είδησης που αποκάλυψε χθες η «Γνώμη», η κόρη του 69χρονου, Ξανθίππη Χριστοπούλου μίλησε στη «Γ» περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της. «Το βράδυ ήμασταν όλοι μαζί σε οικογενειακό τραπέζι. Ο πατέρας μου δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό με την καρδιά του, αν και δεν είχε εξεταστεί από ειδικό γιατρό, καθώς υποβαλλόταν μόνο στις καθιερωμένες εξετάσεις που συνηθίζουμε όλοι να κάνουμε. Περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης παραπονέθηκε στη μητέρα μου ότι πονούσε έντονα το στομάχι του. Έτσι αποφάσισαν να πάρουν ταξί και να μεταβούν στο εφημερεύον Νοσοκομείο. Πηγαίνοντας στα ΤΕΠ η μητέρα μου πήγε να πάρει το χαρτί για να το δώσει στους γιατρούς και ενώ ήταν έτοιμος να μπει για εξετάσεις, καθώς δεν υπήρχε και αναμονή, αισθάνθηκε αδιαθεσία και απλά κατέρρευσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν περίμενε για ώρα μέχρι να εξεταστεί, ενώ αμέσως βρέθηκαν κοντά του γιατροί και νοσηλευτές. Του έδωσαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες και έκαναν ΚΑΡΠΑ. Ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν ο πατέρας μου υπέκυψε από ανακοπή καρδιάς», περιγράφει η Ξανθίππη Χριστοπούλου, διευκρινίζοντας πως η οικογένεια σε καμία περίπτωση δεν επιρρίπτει ευθύνες στο προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο απεναντίας έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν και συμπαραστάθηκε στην οικογένεια και κυρίως, στη σύζυγο του άτυχου άνδρα που βρισκόταν δίπλα του μέχρι και την τελευταία στιγμή.

IΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μιχάλης Χριστόπουλος, συνταξιούχος επιπλοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Με τη σύζυγό του, Ευγενία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, την Ξανθίππη, την πρεσβυτέρα Κωνσταντίνα και τον Ανδρέα, ενώ ευτύχησε να δει και εγγόνια.

ΜΕΘΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Η κηδεία του θα γίνει μεθαύριο Σάββατο στις 11τ ο πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πατρών, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο.

 

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement