Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Στην αντεπίθεση η Σάνα Μαρίν για τα βίντεο με τα πάρτι: Υπάρχουν απλοί άνθρωποι ακόμα και σε αυτές τις θέσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν. Η Φινλανδή πρωθυπουργός φαίνεται να διασκεδάζει μαζί με φίλους της με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές αντιδράσεις.

Είναι ενδεικτικό ότι η αντιπολίτευση μίλησε ακόμα και για χρήση ναρκωτικών πράγμα τα οποίο δεν άφησε αναπάντητο η Σάνα Μαρίν. Ακόμη πρόσθεσε πως θα συνεχίσει να ζει ως «φυσιολογικό άτομο», ενώ αποκάλυψε ότι κατά την πρωινή συνεδρίαση του κόμματός της απέσπασε μόνο θετικά σχόλια.

 

Όπως ανέφερε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας τα βίντεο που την δείχνουν να διασκεδάζει ως «έφηβη» είναι ιδιωτικά και γυρίστηκαν πριν από εβδομάδες σε ένα ιδιωτικό σπίτι. Επιπλέον μιλώντας στα φινλανδικά ΜΜΕ είπε πως γνώριζε για την βιντεοσκόπηση αλλά πίστευε ότι δεν θα δημοσιευθούν.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Επρόκειτο για εμένα που ήμουν σε μια βραδινή έξοδο με φίλους. Για να διασκεδάσω – έστω και με άγριο τρόπο – χορεύοντας και τραγουδώντας», ανέφερε χαρακτηριστικά για το εν λόγω πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε δύο διαφορετικά σπίτια και στη συνέχεια σε ένα μπαρ.

«Εχω οικογενειακή ζωή, επαγγελματική ζωή και επίσης τον ελεύθερο χρόνο μου, τον οποίο περνάω με τους φίλους μου. Θα είμαι ακριβώς το ίδιο άτομο που ήμουν μέχρι τώρα», ήταν η απάντηση που έδωσε στους επικριτές της. «Εκανα νόμιμα πράγματα» είπε η Μάριν προσθέτοντας πως δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών ούτε έχει δει κάποιον άλλο δίπλα της να κάνει χρήση. Όταν ρωτήθηκε αν η αστυνομία έπρεπε να ερευνήσει το θέμα, είπε ότι κάτι τέτοιο είναι στη δικαιοδοσία των αρχών.

Σημειώνεται πως στα βίντεο κάποια στιγμή ακούγεται η λέξη «αλεύρι». Σύμφωνα με το φινλανδικό πρακτορείο Iltalehti, η συγκεκριμένη λέξη χρησιμοποιείται για να περιγραφεί η κοκαΐνη.  «Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένες ζωές σε αυτές τις θέσεις εργασίας. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο για να περνάω με τους φίλους μου. Λίγο πολύ όπως και πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου», κατέληξε η Σάνα Μαρίν.


Ροή ειδήσεων

Advertisement